Casanova Lounge

Fullständig version: Pepsi Max?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Finns det någon vettig anledning till att alla BB dricker pepsi max. Eller är det bara så att den inte innehåller någora kcal?

Finns det något annat gått eller proteinrikt som man kan slänga i sig med crika 0 carbs?
Använd FUN light. Jag brukar köpa kvarg som är rätt proteinrikt och jävligt billigt. Att bara äta det är förjävligt men slänger du ner lite FUN-light och mixar om så blir det som skön yoghurt.

typ 1 g carb.
typ 13 g protein.
0.3g fett.

// 100g
Mercenary Skrev:Finns det någon vettig anledning till att alla BB dricker pepsi max. Eller är det bara så att den inte innehåller någora kcal?

Finns det något annat gått eller proteinrikt som man kan slänga i sig med crika 0 carbs?

Ja det är knappt några kolhydrater i så därmed väldigt få kalorier.
Sen har det en aptitdämpande effekt för den innehåller aspartan tror jag (ej helt hundra)
Jag har då inte alls ofta sett BBs dricka pepsi max.
Yeah, pga att den inte innehåller nå kcal. Personligen försöker jag hålla mig så långt borta från aspartam som möjligt.
Varför ska man undvika aspartam?
Dels för att det förut var mkt snack om att det med tiden kunde framkalla cancer, och jag är paranoid. Aldrig visat sig på människor dock men råttor. Så jag tar det säkra före det osäkra. Sen har jag läst att för mycket aspartam kan sänka testot, and I dont like that!
Aspartam sänker insulin vid intag av mat läste jag, inte precis opti (hej kolozzeum)
Allt är dumt i för stora mängder, enligt de studier som finns så e de lugnt om man inte dricker mer än 4l aspartamsötad dryck per dag.
Aspartamet är inte mycket att bry sig om, däremot skadar läskedrycker så IN ÅT HELVETE på emaljen i tänderna. Eftersom tänderna också har en connection med hjärtat så skadar du indirekt hjärtat också (well, en lätt överdrift but det är sant med tänderna och hjärtat!)
Det roliga är ju att s.k "nyttiga" mineralvatten med kolsyra är lika skadliga för tänderna som lightläsk.
Personligen är jag en stor godisgris och druckit stora mängder pepsi max med resonemanget att det är ok då det inte är några kolisar i det. Dock har jag insett med bl.a. your brain on porns youtube-serie att det triggar dopaminet precis lika mkt som vanlig läsk och därmed upprätthåller jag det ohälsosamma sockersuget som är grunden till beroendet.