Casanova Lounge

Fullständig version: Handen på hjärtat: gillar DU svarta kvinnor?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Jag fick en länk till en sjukt provocerande studie vars författare fick sin artikel borttagen från PsychologyToday.com (världens största hemsida för pop/mainstream-psykologi) som handlar om VARFÖR svarta kvinnor är oattraktiva (jämfört med vita kvinnor):

http://www.buzzfeed.com/mjs538/why-black...active-tha

Enligt författaren som gjorde (som dock fått massor av kritik för sin studie, inte bara i frågan att undersöka olika "raser" utan oxå metodologin) studien så har afrikanska kvinnor högre testosteron än andra "raser" vilket gör att de får fler manliga drag i ansiktet å därmed inte tilltalar män som vita kvinnor gör som oftast har lägre testosteron och därmed mer sannolikt kvinnliga egenskaper i ansiktet (inkl. kvinnligare röst).

Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag ALDRIG funnit kolsvarta kvinnor attraktiva, hur än "rasistiskt" det än må låta. Jag kan attraheras till kvinnor som liknar Rihanna och är mer "brun" än svart i sin hudfärg.

Jag skulle så gärna jävla vilja gå omkring och ta blodprover av svarta kvinnor för att sedan jämföra mot en stor kontrollgrupp (vita kvinnor) för att se om man kan hitta generellt högre testosteronnivåer.

Testosteron börjar redan inverka vårt utseende å beteende i mammas mage, "prenatal testosterone", så det är därmed mycket möjligt att dessa svarta afrikanska kvinnor som har mkt testosteron i kroppen överför detta till sina barn (de får sjukt mkt hormoner å skit från sin morsa innan födseln) så det är inte förvånande.

Men det intressanta är dock just i så fall varför kolsvarta kvinnor, i sådana fall har mer testosteron (spekulativt kan det vara för att på savannen är det sjukt mkt tuffare så även kvinnor måste vara "manliga" av sig och därmed de med mer testosteron var mer manliga och handlingskraftiga medan vi i europa och norra europa inte behövde det och därmed inte behövde massor av avkommor med manliga kvinnor typ) för tittar vi på asiater som japaner så ser vi inte höga testosteronnivåer vilket deras röst och "söta ansikten" och former kan intyga oss om.

Min spekulation och förutsägelse här är följande: de flesta här, kommer med handen på hjärtat att säga att "bruna" och "vita" och "asiat" kvinnor ÄR mer attraktiva än "kolsvarta" kvinnor oavsett hur "rasistiskt" det kan uppfattas.

Vi vill ju komma närmare sanningen om mänskligt beteende oavsett hur icke-PK det än må vara, eller hur?! ;-)
Är helt sexuellt nollställd gentemot svarta tjejer. Gillar dem inte alls :/
De som är ljusa eller chockladbruna kan vara sexiga, håller med dig om kolsvarta exemplar dock som ser ut som dom blivit brända i en brasa Tongue. Inget som tilltalar mig mer än att de kan ha fantastiska rumpor, handlar inte om rasism - handlar om sexuella preferenser. Du är knappast "rasist" eller hyser ett förakt mot vita män om du blir kåtare på vita kvinnor än vita män heller.

De är inte så feminina heller vad jag märkt, snarare aggressiva. Det är en nackdel.
Nej fy vilka rasister ni är som inte attraheras av kolsvarta kvinnor med manliga ansikten och tre kilo läppar!

De tilltalar mig inte heller för övrigt. De ser FÖR negriga ut. Rihanna/beyonce-style kan dock tilltala mig.
Detta är attraktivt:

[Image: fine_black_woman.jpg]

... men då är hon mer light skinned med och har haft turen att ha fått de fördelar som existerar hos black chicks utan nackdelarna.
TonightIsTheNight Skrev:Detta är attraktivt:

[Image: fine_black_woman.jpg]

... men då är hon mer light skinned med och har haft turen att ha fått de fördelar som existerar hos black chicks utan nackdelarna.

Ja det är ok
Helsvarta funkar int alls
HAHA det var svårt att hitta just kolsvarta kvinnor på Google bilder, men denna kunde jag inte sluta
skratta åt "YOU SLEPT WITH REBA???" (Varning: stark bild som kan få dig att tappa sexlusten ett tag)
[Image: Obese%2BBlack%2BWoman.jpg]

Här är mer färgen jag menade och detta är från Hazda-folket som finns kvar än idag, fast jag
vet att det finns riktigt kolsvarta kvinnor (men Google tror jag är rasist när jag söker haha):
[Image: Hadza_montage.png]

Jag minns att på ett företag så fanns det en kvinna med EXAKT denna hudfärg och var helt
rakad också, hon hade rätt sexig rumpa men inget mer och det var skumt att kolla på henne:
[Image: DSC00547.JPG]

Haha, det var inte menad att skapa värsta anti-svartakvinnor-rörelsen nu utan bara försöka hitta
en bild på kolsvarta kvinnor som helt enkelt inte tilltalar mig, men Google visar mig bara bruna! Sad
Google can be a bitch sometimes.
Antar att det är en neger i natten på sista bilden? hahaaha
nje, inte direkt. Knullat typ 2 st för o kolla av läget, men inget jag är direkt attraherad av. Föredrar mjölkchokladbrun =)
Va sjukt att flertals håller med just om att kolsvarta inte duger i strid men bruna å neråt i färgskalan gör det.

Det här måste vi gå i botten med! Dags att ta fram blodsprutan och börja besöka svarta kvinnor i natten som forskaredrakula som suger blod i vetenskapens ära för att kolla testosteronnivåerna haha! ;P
Jag tycker svarta kan vara sexiga med sina stora läppar, bröst och ASS. Kan vara för jag aldrig varit med någon riktigt svart, bara en mulat och är nyfiken. Sen vet jag inte exakt hur svart ni menar, dessa är heta:
[Image: single_black_women.jpg]
[Image: black_woman_metallic_mkaeup_getty_creative.jpeg]

Jag föredrar iaf svarta framför asiatiska, tänder sällan på asiater. Men det jag generellt tänder mest på är helt klart vita, gärna blonda blåögda.
Nej har aldrig satt på en och kommer förmodligen aldrig göra det. Hade kanske accepterat ett blowjob om jag var dyngrak
Sylvester Skrev:Jag tycker svarta kan vara sexiga med sina stora läppar, bröst och ASS. Kan vara för jag aldrig varit med någon riktigt svart, bara en mulat och är nyfiken. Sen vet jag inte exakt hur svart ni menar, dessa är heta:
[Image: single_black_women.jpg&w=450&h=300&ei=C5...5,s:0,i:80]
[Image: black_woman_metallic_mkaeup_getty_creati...0,s:0,i:95]

Jag föredrar iaf svarta framför asiatiska, tänder sällan på asiater. Men det jag generellt tänder mest på är helt klart vita, gärna blonda blåögda.

Yeah, tkr inte hudfärgen som sådan är problemet. Snarare att det finns få attraktiva exemplar bland dom mörkare och fler bland de som är mulatter eller ras-mixade... ifall vi pratar afrikanska.

Vita tjejer håller högst standard i allmänhet, även om det finns exempel på allt möjligt där ute. Håller inte med om att afrikanskor går före asiatiskor Tongue. Men beror då mycket på vilken del av Asien vi pratar om också.
Sylvester Skrev:Jag tycker svarta kan vara sexiga med sina stora läppar, bröst och ASS. Kan vara för jag aldrig varit med någon riktigt svart, bara en mulat och är nyfiken. Sen vet jag inte exakt hur svart ni menar, dessa är heta:
[Image: single_black_women.jpg]
[Image: black_woman_metallic_mkaeup_getty_creative.jpeg]

Jag föredrar iaf svarta framför asiatiska, tänder sällan på asiater. Men det jag generellt tänder mest på är helt klart vita, gärna blonda blåögda.

Sminkad och retuscherad som fan. Tänk dig den där vakna upp jämte dig i sängen utan smink. Då tror jag inte att hon är så het längre.
Gillar för övrigt inte asiater heller. Latinas däremot, då snackar vi.
TonightIsTheNight Skrev:Håller inte med om att afrikanskor går före asiatiskor Tongue. Men beror då mycket på vilken del av Asien vi pratar om också.

Min uppfattning är att ganska många vita män tycker asiater är heta men jag förstår verkligen inte det... Tycker de flesta ser likadana ut, tråkiga och intetsägande men ja, alla har vi olika smak.
Asiater = awesome
Yeah, håller med om att dom ser lite för mkt likadana ut. Dock en redigt fräsch asiattjej är sjukt tilltalande, I think. Exotiska, näpna som fan, feminina, ser ungdomliga ut i högre ålder etc. Jag tänder på korta brudar också :].

Men finns mkt mer bredd bland svenskor t ex. Fler snygga exemplar och mer estetisk variation på dom med. Fler med riktiga former.

Tråkiga och blyga tror jag många är, ja. Varierar säkerligen en del beroende på var /hur dom är uppfostrade dock och mellan individer.
Sidor: 1 2