Casanova Lounge

Fullständig version: Operation: Kropp Bygga
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Eftersom det finns en hel del personer här som både är intresserade och duktiga på att bygga kroppar så hade jag uppskattat ifall ni kunde ge mig tips och råd hur jag ska gå till väga. Nu råkar det vara så att jag har massor mer frågor så slänger in alla här.

Info om mig
[ATTACH]18[/ATTACH]
Lyckades inte få större bild

Längd: SKIT LÅNG (2m)
Vikt: 110 Pannor
Mål med träningen: Jag vill öka så mycket i muskel massa som möjligt, helst utan att behöva buka/deffa allt för mycket (vill dock vara mer deffad än vad jag är just nu när jag är klar)
Tidsperiod: juni 2013 har jag satt som mål.

Finns det något träningsprogram som funkar bättre än andra, eller är det inviduellt?

Finns det träningsprogram som funkar bättre för långa personer?

Har läst runt på Internet att kroppen bara kan ta upp 0,7g protein/kg om detta stämmer varför käkar folk här inne bort mot 200g protein?

Hur ska man lägga upp sin diet på bästa sätt?

Vad finns är fördelarna med att bara äta protein och kolhydrater innan ett tränings pass och sedan inte äta kolhydrater efter?

Vad är för/nackdelarna med att äta mindre mål oftare/ större mål sällan?

Fördelarna med att inte äta någonting alls på kvällen? eller att bara inte äta kolhydrater?




Peace on you to you soon off a bitches!
Sorry om jag inte svarar på dina frågor, kan kika in senare men skriver lite halv snabbt här håller på med annat just nu. Men hoppas det ger ngt.

Går knappt att bygga muscles utan att lägga på sig fett.

Däremot skit i godis, skräp mat, (alkohol) och hela den svängen. För om du äter riktig och hälsosam mat och ser till att du får i dig mycket protein från dessa födor så kommer du att kunna äta mycket utan att behöva gå upp så mkt i fett.

Jag bulkar också, så jag går efter "Ät så mycket du pallar + lite till" och applicerar det på riktigt bra kvalitéts käk. Typ tonfisk, keso, gröt, kyckling, nötkött, mjölk m.m. Såvida det är dessa livsmedel så äre bara att trycka i sig, i min mening och förutsatt att du tränar stenhårt så behöver du inte oroa dig för att gå upp för mycket i FETTVIKT.

Du kan alltid fixa en bodyfat klämma och checka hur fettprocenten parallellt med din viktuppgång.
Om du vill öka mkt muskelmassa och bygga volym så spana in German Volyme Training. Körde själv i våras under två månader med fett bra resultat. Sen att jag hade en sommar med för mkt alkohol och jobb kombinerat med NOLL träning på nästan 5 månader resulterade i att jag själv börjar bli lite rund igen.

Hur som helst. Jag började köra hårt igen för ca 2 veckor sen och är tillbaka på GVT programmet och jag gillar det.

Fördelarna: Du bygger MYCKET muskelmassa

Nackdelarna: Långa gympass och du kommer "känna av" det mer dagen efter än du gör jfrt med "vanlig" träning.

Det är mina erfarenheter i korthet, som sagt väldigt personliga reflektioner här.

Vill du ha mer info är det bara att fråga men jag rekommenderar verkligen denna artikel samt schemat som finns där. http://www.bodybuilding.com/fun/luis13.htm

En annan "mirakelmetod" eller va fan man ska kalla det är ju annars MAX-OT. Kanske hugget som stucket vad man väljer
GVT = Mindre vikt och mååååånga reps (10repx10set) med kort vila mellan seten
MAX-OT = MYCKET vikt och få rep med långa vila emellan seten

IMO är MAX-OT fett mkt jobbigare men fördelen e att du kommer ut från gymmet snabbare. Men som sagt är det ju personligt och nu är jag ingen träningsguru utan detta är bara mina egna tips och reflektioner i väldig korthet. Men jag kan verkligen rekommendera GVT personligen om du har som mål att öka MYCKET i muskelmassa. Är du helt nybörjare på gymmet bör du kanske inte köra detta straight away dock för du kommer överträna och "gå in i väggen".
Toledo Skrev:Håller inte riktigt med Rusell. Det finns två perspektiv på bulk, en där du äter så mycket som möjligt, och en där du äter lite mer än ditt kaloribehov som gör att du ökar i muskler men inte fett. Givetvis tror jag att perspektiv 1 är lite effektivare, men rekommenderar fortfarande perspektiv två.

yes stämmer också Smile
Hur ser din metabolism ut? Ser ut som att du har relativt svårt att lägga på dig fett? om du har ätit relativt normalt tidigare dvs Smile
Har lätt att lägga på mig fett. Den fett procent som jag har nu har jag aldrig haft tidigare Tongue
Mercenary Skrev:Har lätt att lägga på mig fett. Den fett procent som jag har nu har jag aldrig haft tidigare Tongue

Ta det bara lite lugnt med kolhydraterna isåfall.
zorro69 Skrev:Ta det bara lite lugnt med kolhydraterna isåfall.

Njae, lägg dig inte på ett för stort kcalöverskott så äre lugnt. Skynda långsamt
Varför tror folk att kolhydrater alltid är den stora boven i dramat?
Bubblan Skrev:Varför tror folk att kolhydrater alltid är den stora boven i dramat?

Aftonbladet o annan skitmedia
Bubblan Skrev:Varför tror folk att kolhydrater alltid är den stora boven i dramat?

Depends, finns en poäng med låga kolhydratintag men överdrift till tusen är aldrig bra. Innan var fett den stora boven i dramat och vi kan väl fortsätta i all oändlighet om vad som är rätt och fel att äta.
Outkast Skrev:Depends, finns en poäng med låga kolhydratintag men överdrift till tusen är aldrig bra. Innan var fett den stora boven i dramat och vi kan väl fortsätta i all oändlighet om vad som är rätt och fel att äta.

Just i fettviktnedgång så är det kcalunderskott som gäller. Inget annat. Många har fått för sig att de räcker med att sänka carbsen o inge annat
Commander Skrev:Om du vill öka mkt muskelmassa och bygga volym så spana in German Volyme Training.

Hur mycket gainade du?
manwhore Skrev:Hur mycket gainade du?

Kört i typ 3 veckor nu och gått upp ca 4kg.. Kört mindre cardio under denna tid än innan så en del lär väl va fett.. Wink kör även kreatin sen 3 veckor tillbaka vilket ju binder en del vatten i musklerna och kan därför även det ha att göra med min uppgång. Dock HAR jag fått betydligt mer massa. kan lägga upp en före och efter bild senare då jag var smart nog att ha framförhållning och tog en bild innan första gympasset för tre veckor sen. Smile
Nice! Skoj när man ser resultat. Ska testa programmet i några månader med start December (191cm 77kg).
TobiasK Skrev:Just i fettviktnedgång så är det kcalunderskott som gäller. Inget annat. Många har fått för sig att de räcker med att sänka carbsen o inge annat


men under LCHF så kan man äta när man är hungrig och tills man är lagom mätt. Man behöver alltså inte räkna kalorier eller väga maten. Är det bara crap eller? Smile

Edit: Kanske bara är muskler man tappar >>> viktnedgång. Dvs inge fettviktnedgång?
manwhore Skrev:Nice! Skoj när man ser resultat. Ska testa programmet i några månader med start December (191cm 77kg).

Sablar, spinkig kille! Samma längd här men 101 kg idag. Du har dock bra grund att bulka upp på! Smile

Nån som har nån bra bilduppladdningssida där man slipper regga?
russel Skrev:men under LCHF så kan man äta när man är hungrig och tills man är lagom mätt. Man behöver alltså inte räkna kalorier eller väga maten. Är det bara crap eller? Smile

Hah du är ironisk va?

Hursomhelst, kcal in vs kcal ut är a och o vid viktnedgång.
Bubblan Skrev:Hah du är ironisk va?

Hursomhelst, kcal in vs kcal ut är a och o vid viktnedgång.

haha nejmen hur ligger det till egentligen, fan kör man LCHF så lär man trycka i sig en jävla massa kalorier (pga högt intag av fett ffr)

borde bli smällfet via den dieten haha
russel Skrev:men under LCHF så kan man äta när man är hungrig och tills man är lagom mätt. Man behöver alltså inte räkna kalorier eller väga maten. Är det bara crap eller? Smile

Edit: Kanske bara är muskler man tappar >>> viktnedgång. Dvs inge fettviktnedgång?

russel Skrev:haha nejmen hur ligger det till egentligen, fan kör man LCHF så lär man trycka i sig en jävla massa kalorier (pga högt intag av fett ffr)

borde bli smällfet via den dieten haha

Man går ner i vikt om man ligger på ett kcalunderskott. Lchf gör att du känner mera mättnad, tappar lite mera vatten pga avsaknaden av kolh.
Sidor: 1 2