Casanova Lounge

Fullständig version: Killar som är duktiga med tjejer har ofta lågavlönade jobb?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Jag har tänkt på en sak, jag reflekterade över detta idag. Inbillar jag mig bara eller är det generellt så att de killar som anses bättre med tjejer ofta har lågstatus/lågavlönade jobb? Nu menar jag Generellt, självklart finns det hotshots som är bra med tjejer också. Men jag tänkte på att Evilvalle skrev i någon tråd att dom högavlönade Ingenjörerna var antingen singlar eller hade en ful fru. Vad anser ni? discuss!
Då är följdfrågan, var går gränsen för lågavlönad och högavlönad?
Hahaha, jag borde vara en riktig casanova isåfall.
Jag jobbar på hemköp, främst kassa o spelbutik. Ingen status men bra pengar, 120 i timmen o 240 på helger. 50 o 70% Ob efter kl 18 respektive kl 20 på kvällar. Jag ligger en del =)
Många blir ju rika/top shots för att få ligga. Stämmer i min erfarenhet med. Bästa naturalen jag vet. skuldsatt upp över öronen och tvingas jobba på lager, han har noll kvalifikationer. Däremot extremt företagsam på sitt egna sätt.
TobiasK Skrev:Jag jobbar på hemköp, främst kassa o spelbutik. Ingen status men bra pengar, 120 i timmen o 240 på helger. 50 o 70% Ob efter kl 18 respektive kl 20 på kvällar. Jag ligger en del =)

Du och Evilvalle är bland de främsta på det här forumet vad gäller att plocka upp damer, men utifrån din beskrivning så klassas inte det där som högstatus jobb... och den tid du lägger ner på jobb är inget jämfört med vad en Jurist/ Civ ingenjör tjänar tex....
trollface Skrev:Då är följdfrågan, var går gränsen för lågavlönad och högavlönad?

Statusjobb kan du nog tänka ut sj. Pilot, Läkare, Ingenjör, Jurist etc

Högavlöndade skulle jag säga är 40 tusen och uppåt. men det är ju en definitionsfråga. Men alla är väl överens om att Högavlönad iaf är en bit över medel.
Har för mig att medellönen för svensk man var 27,xx tusen netto i månaden för två år sedan.
Ragnarök Skrev:Har för mig att medellönen för svensk man var 27,xx tusen netto i månaden för två år sedan.

Nope, inte ens läkare läkare tjänar det i början, ingångslön på Skanska för civ ing är typ 27-28 BRUTTO. Medel ligger på kanske 15-16 netto.
ingångslönen är väl inte särskilt högt för något yrke... men olika yrken har olika utvecklingskurva vad gäller lönen. En Läkare tex klättrar väldigt högt väldigt snabbt. medan en Elektriker når väl sitt max efter några år.
ChuckNorris Skrev:Nope, inte ens läkare läkare tjänar det i början, ingångslön på Skanska för civ ing är typ 27-28 BRUTTO. Medel ligger på kanske 15-16 netto.


15-16 tusen, var lever du? Norrland? Knappt ett endaste yrke vad jag vet tjänar man mindre än 10k på snitt i månaden. Däremot är det många somligger kirng 70 k. Medianlönen är ju en annan sak.

Medianlönen i Sverige för 2009 var 24900 och snittlönen var 27900, för män och kvinnor. Mäns ligger högre omkring 30k. Där kan du se dagens också. Inte netto dock, kollade inte så noga dock.

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Vi...1&langdb=1
Ragnarök Skrev:15-16 tusen, var lever du? Norrland? Knappt ett endaste yrke vad jag vet tjänar man mindre än 10k på snitt i månaden. Däremot är det många somligger kirng 70 k. Medianlönen är ju en annan sak.

Medianlönen i Sverige för 2009 var 24900 och snittlönen var 27900, för män och kvinnor. Mäns ligger högre omkring 30k. Där kan du se dagens också. Inte netto dock, kollade inte så noga dock.

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Vi...1&langdb=1
fan den var större än jag trodde, medelönen låg på 20-21k netto för män.
Kan inte hålla med. Den bästa jag någonsin sett med brudar är 24 år för tillfället och tjänar 34 före skatt, vilket är rätt bra för den åldern.
En annan, som är bland de duktigaste jag känner, är lika gammal och tjänade 26 före skatt när han var 22.
Avager Skrev:Kan inte hålla med. Den bästa jag någonsin sett med brudar är 24 år för tillfället och tjänar 34 före skatt, vilket är rätt bra för den åldern.
En annan, som är bland de duktigaste jag känner, är lika gammal och tjänade 26 före skatt när han var 22.

Läs vad jag skrev först. Generellt Jag är medveten om att det finns både dom som har kasst jobb och suger på damer och vice versa. Det jag menar är generellt. Jag menar om du tittar på typ Elektriker och så jämför du med en vanlig Jurist. I can bet my ass att Elektrikerna har snyggare fru/flickvän eller ligger med snyggare damer
Att få knulla handlar mer om att ha balls än brains.
Dom bästa jag har sett är högavlönade. (Över 30 efter skatt i 22 års ålder).

Tänk på att det är vanligare att vara lågavlönad i ung ålder och att sannolikheten att de som är duktiga med brudar är just lågavlönade. Om 10 år har det med all säkerhet ändrats. Så jag tror inte inkomsten har ett dugg att göra med hur duktig man är.
Mössan Skrev:Dom bästa jag har sett är högavlönade. (Över 30 efter skatt i 22 års ålder).

Tänk på att det är vanligare att vara lågavlönad i ung ålder och att sannolikheten att de som är duktiga med brudar är just lågavlönade. Om 10 år har det med all säkerhet ändrats. Så jag tror inte inkomsten har ett dugg att göra med hur duktig man är.

Tror jag får förklara lite bättre hur min tankegång är. Man får ju självklart följa denna hela livet. Det jag menar är att jag har fått uppfattningen att de som är bra med tjejer generellt sett inte är de som har högstatus jobb/välbetalda jobb. Tex ta en elektriker som är bra med tjejer... sedan när han kommer upp i åldern låt oss säga 40. Så lär han ju knappats tjäna lika mkt som en Jurist. Juristen var inte så duktig på damer när han var ung... men han fick ett välbetalt jobb... U catch my point?
Beerpong Skrev:Tror jag får förklara lite bättre hur min tankegång är. Man får ju självklart följa denna hela livet. Det jag menar är att jag har fått uppfattningen att de som är bra med tjejer generellt sett inte är de som har högstatus jobb/välbetalda jobb. Tex ta en elektriker som är bra med tjejer... sedan när han kommer upp i åldern låt oss säga 40. Så lär han ju knappats tjäna lika mkt som en Jurist. Juristen var inte så duktig på damer när han var ung... men han fick ett välbetalt jobb... U catch my point?

Vette fan asså, jag var kass som fan med brudar förr, tjänade piss dåligt förr också.. Nu går det inte en vecka utan sex längre typ, min lön har höjts avsevärt mycket och ligger en bit över medel lönen för män/kvinnor. Tvivlar på att jobb/karriär går parallellt med kvinnor.
Hört att blue collar workers har 10-20% högre testo än akademiker. Kan ligga nåt i det Smile
Har svårt att se investment bankers som jättesociala lirare...
Dock kan managementfolk och säljfolk vara vassare än de flesta
Sidor: 1 2