Casanova Lounge

Fullständig version: Skillnad i pick up av classy women vs sluts?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Mark Manson berör det lite kort i Models att mesta PUA-materialet riktar in sig på "barslampor" (minns inte exakt vilket ord han använder). Bl.a. att överkompensation/fake alpha bara funkar på needy/bekräftelsesökande tjejer. RSD-Alex pratar också om att pick up av classy women är annorlunda i en av dom videos som Evilvalle postade här.

Min egen upplevelse är att det är bra att tagga ner lite och visa mer ödmjukhet med classy women medans arrogans och kaxighet fungerar utmärkt på sluts.

Så vad är era åsikter och erfarenheter i frågan? Om nån har tips på mer läsning i ämnet så är det också bra!
Jag knullade en brud efter att ha öppnat henne med orden "Du ser kåt ut" följt med diverse sexsnack, smisk på rumpan osv Hon är juridikstuderande & en "fin" brud. I de lugnaste vatten Wink


Men generellt sätt så är du inne på något vettigt.


I<3sluts
Kvinnor som baserar sin bekräftelse mer på hur folk ser dom än dom ser sig själva är generellt sett mycket lättare att ragga upp (för att det är helt enkelt mycket enklare att få dom behöva ens bekräftelse) - många "bar-sluts" faller under denna kategori.

Kvinnor som är mer internt validerade (även fast dom helt enkelt inte har den naturliga förmågan att vara det till samma grad som en man) behöver ofta se mer om man är "the real deal" och tar på så vis lite längre att få på fall.

Dock att försöka fundera ut vilken typ av kvinna man raggar på för stunden är slöseri med energi och ofta för svårt att lista ut för att det ens ska vara värt att lägga tid på -> Var istället "dig själv" (agera utifrån dina egna intentioner utan filter) så mycket som möjligt så kommer båda grupper se dig som attraktiv, även om den 2a i vissa fall kan ta lite längre tid.

Thats about it.