Casanova Lounge

Fullständig version: Vinna en grupp!
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
hejsanhoppsan,
På sista tiden så har jag märkt att är att dom flesta riktiga snygga brudarna brukar gå i grupp (2 tillsammans eller ännu fler) på krogen...Och mitt problem är att öppna en sådan grupp vet hur jag ska göra,

För det jag har hört är om du får en bra connection och bildar en bra relation med tjejens vänner så kommer tjejen som jag raggar på bli mer Bekväm med mig eftersom jag har kommit överräns med dom plus att jag har bättre chans att dra iväg henne sen utan att det uppstår att hennes vänner kommer och cockblockar mig som har hänt ex antal gånger.

Så min fråga är gällande ... Kan ni ge några tips på hur jag kan göra för att vinna setets grupp samtidigt jag behåller aktraktion med tjejen jag raggar på

Peace Smile
/Roppe
Alrigght!, hur kan jag visa min subkommunikation till settet? kan du ge mig några tips? Smile
Grejen med subkommunikation är att den inte sker på en medveten nivå. Det går delvis att fejka ett självsäkert kroppsspråk, men aldrig helt. Så get your shit together, så kommer subkommunikationen följa med.
Eriksson Skrev:Mellan tjejer så "vet" man vem som är snyggast i gruppen. Om du innan approachen valt ut den snyggaste som din target, redan är en attraktiv man, uppför dig normalt mot kompisarna (ragga inte på dem (vad heter ni, hur känner ni varandra osv) Din subkommunikation/bekräftelse ska vara riktad mot din target) så kommer det inte vara något problem att få prata med din target one-to-one om du leder det dit.

Eller så ger man inte sitt "target" sin bekräfelse/subcommunication utan ignorerar hon mycket mer än de andra. Vilket kommer få henne att tänka "Varför raggar han inte på mig, jag är snyggast, och dom raggar oftast på mig".. och så kommer hon börja jaga dig för att få din bekräftelse. När hon jagar dig så får man ge henne mer uppmärksamhet inte allt på en gång, men lite mer och mer hela tiden.

Har varit med om de 2 gånger faktiskt(helt omedvetet dock). Dessutom så äre ju exakt så Mystery säger man ska göra... men jag vet inte, är ingen MM kille direkt.