Casanova Lounge

Fullständig version: Hjälp - vad i helvete har hänt med mig?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Det är något som hänt med mig. Något som ändrats, något i min inställning eller mitt huvud.

Jag började läsa The Game sommaren 2010. Senare samma år fyllde jag 18 och började träffa folk från Sweseduction. Jag bestämde mig, att nu ska det fan bli mer fitta än jag har haft hittils (för det var verkligen sparsamt med det innan). Och det funkade - från att vara killen som får något lite då och då började jag strula med 10 tjejer per kväll, få nummer överallt, få brudar intresserade.

Jag minns tydligt början av året 2012 - jag var ute med Joppa, Fatbill och några andra från forumet iprincip varje helg. Onsdag, fredag, lördag i två-tre månader. Och vi styrde VARJE kväll. Även om man inte alltid fick med sig hemsläp (men det hände JÄVLIGT ofta) så var det inte en kväll där man inte strulade med brudar på krogen och tog nummer. Vi gjorde inget speciellt - som Joppa beskrev det, "vi är bara ett par grabbar som gillar att göra bort oss". Självklart hade vi massa seductiontankar i bakhuvudet sen tiden då man läste material, analyserade sina utgångar och körde rutiner, men det var inget vi gjorde nu. Vi var helt enkelt sköna grabbar som, "gjorde stan".

Sommaren kom, allt var frid och fröjd. Från hösten 2011 till slutet av sommaren 2012 var verkligen den bland den bästa tiden i mitt liv. Bara alkohol, brudar, gräs och fest.

Under våren där 2012 träffade jag en tjej på en studentskiva (tog studenten det året jag med). Liksom en av dom brudarna som faller mig perfekt i smaken, tyckte hon verkligen var skitsnygg. Under sommaren började vi träffas - i princip varje gång vi träffades ute på stan så höll vi på (det var dock inte så jätteofta).

När jag kom hem från en festival i slutet av sommaren så började jag träffa henne mer och jag märkte att jag verkligen diggade den där bruden. Vi hade sex, festade, åt middag, gjorde saker tillsammans. Vi träffades kanske i 1-2 månader, inte så jätteofta, men när det väl var så var det fan quality time. Hon sa saker till mig som fick mig att känna mig så jävla bra, verkligen visade att hon uppskattade mig. Tog mig i hand när vi var ute, tog initativ och jag höll på att bli galen i bruden, bokstavligen.

Dock så fanns det ett stort problem. Hon skulle flytta till andra sidan jordklotet i början av hösten. Detta visste jag redan efter att ha kommit hem från festivalen, men jag lät mig själv umgås med henne och börja fastna för henne ändå.

Hon åkte och jag började jobba stenhårt. Jag slutade i princip gå ut på krogen, såg inte riktigt någon vits med att ragga brudar. När jag väl stod och snacka med några så var det enda som pågick i mitt huvud "asså, vad fan står jag och snackar med den här bruden för? jag orkar inte hejdå". Jag hade mentalt inställningen "Skit i alla andra brudar, hon kommer ändå hem i mars". Och det blev en självuppfyllande profetia, eftersom jag inte såg något syfte med att ragga andra brudar och helt enkelt inte gjorde det. Det jag fokuserade på var att jag skulle prestera bra på jobbet (vilket jag inte gjorde).

Tiden gick och jag fick reda på att hon skulle stanna borta längre än planerat - alltså inte komma hem i februari-mars, utan i mitten av den sommaren som kommer nu (2013). Jag blev riktigt emo men försökte rycka upp mig.

Senaste tiden har jag ändå försökt gå ut då och då - men fyyyyyyyyyyyyy helvete vad dåligt det går med brudar! Helt seriöst, det är rätt sjukt. Jag kan knappt snacka med någon på krogen, jag har ingen aning vad fan jag ska säga, jag vågar inte gå fram, när jag väl snackar så är det bara massa gojja. Detta har resulterat i att jag har haft sex 2, bokstaverat TVÅ gånger sen i september.
Detta efter att ha legat i princip varje vecka vid den här tiden för ett år sedan.

Jag vet inte vad det beror på - att jag har alldeles för mycket att tänka på när jag verkligen kämpar sönder för fast anställning just nu (prio 1), att jag mentalt fortfarande väntar på bruden (jag kan erkänna - jag hoppas fortfarande på att vi kommer bli tillsammans när hon kommer tillbaka), att jag borde ge mig själv en spark i arslet och prata med fler brudar, eller att jag helt enkelt måste komma igång mer efter att ha varit ute på krogen 5-6 gånger senaste halvåret (och då har alla utgångarna haft ett mål, som har uppnåts - bli så full som möjligt).
Det jag VET är att, inget är säkert med den där bruden, jag flyttade hemifrån till eget igår och att nu är det fan dags att börja leva - men det har fan inte gått så jävla bra på sistonde med något som jag vill ha i mitt liv, brudar.

Halp me plx
Citat:eller att jag helt enkelt måste komma igång mer efter att ha varit ute på krogen 5-6 gånger senaste halvåret (och då har alla utgångarna haft ett mål, som har uppnåts - bli så full som möjligt).

Detta tror jag. Om du väl börjar kliva ut på krogen igen 2-3 ggr veckan så kommer du i form och momentum snart igen efter några veckor. Då ska dessa krogrundor gärna innehålla en hel del push också.
Svårt läge, aldrig varit i den situtationen så mitt inlägg kanske inte ger dig något.. Tänker lite som toledo, vad vill DU... Det är trots allt Du som är i fokus och inte hon, även om hon är en sjukt awesome brud. Som många säger här inne, nexta, men kanske inte helt och hållet.. Lägg henne i vilande facket och fokusera på ditt jobb, träning eller whatever.. Tänk inte ett skit på game någon vecka eller brudar öht.. sen går du på det igen efter en-två veckor..

Dra ut med dina polare och bara ha roligt, praktiskt taget SKIT i brudarna helt och hållet, när du väl snackar med brudarna lägg dem i kompisfacket direkt.. Kör på så en - två veckor se hur du känner då..

Det är iaf vad jag hade gjort!
Du har betaliserat dig själv.
Toledo Skrev:Vad är det du vill göra? Vänta på henne?

Verkar som du har fått en oneitis, förutom att du inte är needy. Du har bara tappat intresset för alla andra.

Första: Ja, asså, det är klart, när hon kommer tillbaka så hoppas jag på att återuppta det igen.

Andra: Well... ja, det är väl så, men samtidigt vill jag ju ligga. haha svårt läge.


Men det är väl som el bueno säger, jag har betaliserat mig själv!