Casanova Lounge

Fullständig version: Tjejer som tittar rakt fram när de går?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Har undrat om detta ett tag, så tänkte fråga här eftersom många här inne kan sånt.

Tjejer (oftast snygga) som alltid tittar rakt fram när de går på ett nästan millitär-liknande sätt, möter inte blicken med folk osv.. Varför? Är det för att signalera högre status or whatever? Något som ni märkt?
Antingen det eller osäkerhet... Bara för att de ser bra ut så betyder det inte att de har bra självförtroende.

Kanske är livrädd för ögonkontakt?
tay Skrev:Har undrat om detta ett tag, så tänkte fråga här eftersom många här inne kan sånt.

Tjejer (oftast snygga) som alltid tittar rakt fram när de går på ett nästan millitär-liknande sätt, möter inte blicken med folk osv.. Varför? Är det för att signalera högre status or whatever? Något som ni märkt?

Inte alla är sådan majoriteten av tjejer kollar ner på marken medan man går förbi eller så börjar de titta åt ett annat håll när du kommer förbi, vissa går och kollar rakt fram sen vågar ta ögonkontakt vid sista tillfällen då man möts vid axlarna. Många av de som går rakt fram med blicken utan ögonkontakt lider av något slags ego mixad med osäkerhet.

Blickarna på krogen jämfört med ute på gatan är helt annorlunda, blickarna på krogen som jag fått är blickar "mig har du inte en chans" eller blickar som "beundran blick" etc.

Key är att när du får ögonkontakt ska du hålla kvar den och inte ta bort blicken även om det är milli sekunder.
Har du märkt tjejer som ser ut som om dom har en "död blick" mitt på stan, då kollar dom in dig. Men för att det inte ska synas så har dom en "död blick" rolig fakta.
Kan tänka mig att vissa gör det medvetet, för att dom ska se non-reactive ut/för bra för att titta på andra, får iaf det intrycket ibland att vissa medvetet verkligen låser blicken, istället för att man är avslappnad och hela tiden har koll på perifirin.
För många är det ett undermedvetet inlärt beteende då dom känt igen att just detta sätt gör att dom bara ser ÄNNU MER "svårfångade ut" vilket i sin tur boostar deras ego.

Av någon anledning har jag märkt att många av dom inte kan hjälpa att glo på en när man går ute i nåt slags halvmeditativt sinnestillstånd, eller när man tex pippat någon ny fräsh tjej och går runt på stan superchill, då riktas alla blickar mot en.
Pahaha, kör samma stil jag oftast, har i tankarna uuu jag är bäst, fan ska jag glo på denna tjejen varför leker hon fin typ så, haft det mindsetet LÄÄÄÄNGE. Kan tänka mig att det är samma för brudar precis som Valle sa, att de vill leka svårfångade, the shit typ look at me Im so sexy.
Hahaha, när jag går på stan har jag typ ett leende heeela tiden! Sjukt många som ger mig blickar, men tittar oftast in i olika skyltfönster eller på fåglar.. (ser säkert helt retarded ut) Det bästa är när tjejer tror att man möter deras blick och ler.. då smilar de tillbaka men i själva verkat så kollade man på något helt annat.. Samtidigt som det händer att man tittar på tjejer och ler, vilket också är en boost för en själv för de blir typ euforiska..