Casanova Lounge

Fullständig version: Ta nästa steg. Underhållande ångvält -> Sex worthy guy
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Hey!

Kom precis hem från träningen och funderade lite på var jag står någonstans i min utveckling och vilka steg jag ska ta för att utvecklas vidare. Jag känner alltså att jag är i en position där jag kan göra vad fan som helst när jag är i state på klubben och göra alla möjliga sorters sjuka grejer. Öppna med hångel, ta på tjejer helt obehindrat utan att få smäll, knulla på toa och bara vara en jävla BEAST. Men jag är samtidigt sjukt beroende av mitt humör och state vilket gör att jag ena kvällen kan vara THE FUCKING KING som alla grabbar kollar på och vill vara medan den andra e jag sämst!

Jag har sökt runt lite på forumet men inte hittat något om detta. Däremot kollade jag in C-Rs 'BEST OF' avdelning (OH NO YOU DIDNT!!!) och hittade ett inlägg som jag kände passade perfekt in på var jag står nu. Tror dock att det är fler än jag som känner likadant här så ska bli kul att se vad alla CL-proffs säger!

Alright, gåvfitta, get to the point already.

Detta e tråden på C-R, och eftersom jag antar att många här vägrar gå in på sidan citerar jag det som passar in.

Efter ca10 månader… (underhållaren)
När man ändrat på det som jag nämnde som karaktärsdragen för nybörjaren så träder en ny killen fram som är en naturlig del i själva utvecklingen det är också här man befinner sig ganska lång tid innan man börjar röra sig i en annan riktning. Det som karakteriserar den här fasen är att man använder energinivån på ett sätt att få uppmärksamhet behålla den och generera attraktion. En vanlig ute kväll ser ut så här man går ut pumpar state kör massa sets. Går det bra eskalerar det här i mer state och mer energi går det dåligt resulterar det hela i mindre state och en jävligt dålig kväll. Den positiva reaktionen från tjejer blir nästan som en drog och man börjar kolla på massa andra aspekter av sitt game för att få till perfektion. BTW den här typen av game är jävligt rolig man pumpar state öppnar hela jäkla stället till nåt hookar sen kör man på som en bulldozer därifrån.

I det här stadiet får man rätt bra resultat ett par F-close här och där och en hel del makeouts ute på klubben. Men flash gamear och om en nybörjare träffar en sån här kille får han sitt mind blown the fuck away för dom tror att det är en done deal om du kan hångla med en tjej efter 3 min. Baksidan av det här är flera.

1. Ens game ser mycket bättre ut än vad det faktiskt är.

2. Flakes och återigen flakes, även om man får closa en massa ser procenten ganska dåliga ut.

3. Klubb game är allt man har. På dagen finns det ingen state och ingen hög energi tar du bort den höga energin och kinot vilket är begränsat under dagen så är det inte så jävla mkt kvar.

4. Du kan ena kvällen gå ut och vara pimp of the world medan du andra dan är uberchode.

5. Sist men inte minst validerar man sig själv på så många yttre faktorer.

För att verkligen komma hit måste man ha hållit på ett tag och har man hållit på ett tag har man också byggt upp ett jävla bra ego typ:

”Jag är bättre än alla andra”

eller

”Jag är pick up artist of doom och jag kan inte ha fel”

eller bara re:frema för sig själv att man är nöjd när man inte är det.

Den sexvärdiga killen…
Steget efter är den sex värdiga killen det här har beskrivits på så många olika sätt. Men den bästa beskrivningen är att dom får det hela att så fruktansvärt enkelt och simpelt ut.

Dom övergamear inte, det ser inte ens ut som om dom gamear. Alla koncept som att komma från ”överflödsmentalitet” , vara ”internt validerad” och ha en humor som först och främst underhåller dej själv samtidigt som du inte behöver va en energibomb på dansgolvet och pumpa sate och öppna hela jävla stället beskriver detta.

Att få tjejen att börja jaga, istället för att gå framåt som en bulldozer på någon tjej som visat det minsta intresse efter att öppnat en hel bar(vilket funkar). Att inte förlita sig på state eller sin energinivå, utan kunna leverera samma game utan energi.

---------------------------

Som jag va inne på tidigare är en av dom största aha upplevelserna man får när man kommer in i det här är Flash game du går in och piskar upp ett hav av attraktion efter 30sek kan du eskalera… men problemet kommer vid extraktion och eller när du ska day2:a. Från tid till tid får man till det dock och drar hem nån från krogen.

Problemet är innehåll eller snarare frånvaron av innehåll. Vi pratar ofta om att generera känslor i konvon för att kunna kicka igång attraktion det som också kallas emotional spiking. Men emotional spiking står för innehållet här, och du blir som en sockerkick, en blank yta, och endast där kan du generera attraktion, och ibland räcker det. Men det är väldigt viktigt att man även lär sig det här man måste ha det verktyget i lådan för att kunna gå vidare.

Allt det jag har skrivit har jag själv gått genom. För ett tag sen gick jag ut och tänkte nu ska jag köra låg energi jag ska inte lita på min state switch som nu mera har on and off läge, utan bara prova att gamea riktigt low key.. Det va inte lätt kan jag säga.. jag kämpar nu med min energi nivå.

Om man är riktigt grym ska man kunna vara lowkey och fortfarande kunna få tjejen. State game är kul och nödvändigt att kunna, inte bara nyttigt, men man är långt från klar efter.
Fyll gärna i…

Well jag kan skriva sättet jag kom över detta va att jag sket i dansgolv helt gick ut och tänkte typ nu ska jag göra en bra 20 set varje kväll gärna nykter med låg energi och pratade mkt mer, day game och barer är perfekt för detta! En annan grej va att jag börja konkret följa upp..

LOVE / Kian (theman)


Så alltså, ni som har tagit er förbi denna platå, vilken e den snabbaste vägen för att ta sig vidare? Har Kian rätt i att det är dags att börja köra daygame och barer? Eller är det smartare att köra alex natural instinct method, alltså snacka, snacka, snacka, och fortsätta köra på klubben fast utan ångvältsinställningen? Smile
Känner igen mig så sjukt mycket där. Jag vet INTE hur jag ska ta mig vidare, jag får makeups på krogen, f-closes då och då.. mitt internetgame är helt okej och så. Men det känns som att det saknas det där lilla extra, den där extra knuffen som gör att man kan se sig själv som en lite bättre kille med tjejer än andra killar. Det är så sjukt, känns som att vi är precis i samma båt haha, vore sjukt soft att gå ut tillsammans! Smile

Har ingen aning om hur jag ska ta mig vidare, faktiskt.. men så länge kör jag bara på som vanligt.
DET BLIR EN BUMP PÅ DETTA FÖR I HELVETE GUBBAR