Casanova Lounge

Fullständig version: Folk som har noll koll :/
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
En kollega är den där killen som, ptja, han var inte direkt den coola killen i högstadiet om man säger så. Lajvare, pratar feminimt, inte direkt maskulin kropp heller osv.

Han har nog lite smådrag av autism eller något, men han är inte helt tappad ändå, han försöker ändå anpassa sig och är inte överdrivet socially awkward.

Iaf, han försöker med träningen, samt att man kan lsita ut han e sugen på tjejer.

Får en lite "storebrorskänsla", har alltid varit den som mobbar mobbaren, typ, klarar inte av folk som trycker ner svaga för o känna sig stora själva.. Men hur fan ska man gå till väga? Dom tips man ger kan han inte ta åt sig för nivån ligger så långt ner liksom... Det är ju ett hopplöst fall men man vill ju ge han en knuff i ryggen, så han kommer in i spiralen av att lära sig osv -> snowball effect.

Ngn som känner igen vad jag menar? Tycker synd om snubben, vill gärna hjälpa honom på traven, men det känns verkligen hopeless.
Det bästa man kan göra när man ska pusha någon är att ta med han ut i situationerna man ska pusha han i. Har man en "guide" vid sin sida, som kan visa och pusha en blir allting 1000x lättare.

Beror på hur långt du vill gå. Men försök få han att bli din "wingman", ta med han ut på krogen, be han komma över med laptoppen en kväll och så sitter ni och tränar på internet game tillsammans.

Är man socialt wierd och inte har en aning om var man ska börja så hjälper det enormt, den där känslan att veta att man inte är ensam om sina problem, ha någon att dela sina tankar med osv, någon som kan coacha. Det hjälper sjukt mycket.

Vissa personer klarar inte att ta steget själva och beroende på hur han är som person kan det hända att han aldrig kommer klara att starta denna snowball effekt på egen hand. Och även om han skulle klara det så kommer vad som normalt hade tagit han år att lära istället kanske påta x antall månader.
Alltså, jag skulle aldrig aldrig någonsin hänga med den här snubben ut eller så. Han är miiiiiiiiiiiiiiil ifrån att kunna haffa ngn öht. Tänkte mer på att coacha honom via kneget då man ses där varje dag... Men antar det är rätt svårt med, jag vill inte riktigt heller säga "men gå in på CL, där finns good shit", vill inte outa mig, vill ha den här privat så man kan skriva massa naughty stuff utan att det backfirar på en själv IRL.

Yes, känslan av att inte vara ensam är nog rtt skön. Men han e skum som sagt, han öppnade upp sig för mig o sa mer eller midnre att han inte var nöjd över sin kropp, men han verkar typ inte bry sig om att han inte kan få brudar, han pratade om att man inte skulle köpa drinkar till brudar (no fucking shit), men så berättade han att han gjort det massa ggr ändå, tycker så sjukt synd om snubben bara, samtidigt kan man knappt hålla sig för skratt haha..
hehe okej, då är det nog inte så mycket du kan göra, ge han lite småtips på jobbet och säga att det finns något som heter PUA som lär folk hur brudar fungerar och hur man raggar. Så får han gå den hårda vägen och söka på det själv om han vill. Tänk på att om du får han att öppna upp för mycket för dig så kommer han börja se dig som en vänn och sannolikt vilja börja umgås med dig privat.

Snackar vi om en person som innerst inne vill men saknar förmåga att pusha sig själv till denna snowball effekt så är nog att ta med han under dina vingar in i ditt privat liv ända lösning. Men förstår om du inte vill när det gäller en arbetskamrat och att det blir lite väl privat när det gäller en person du inte kan tänka dig att ha som vän. Så det är bara lite småtips som gäller ifrån din sida, guida in han på rätt spår och hoppas han klarar starta denna snowball effekt av själv utveckling på egen hand.

Han bryr sig om att han inte kan få brudar, det kan jag lova dig eftersom snack om brudar kommer upp och han försöker öppna upp för dig. Det är bara en ego "shield" han har uppe, kanske undermedvetet kanske medvetet, men den är iaf där. Det tar för hårt på hans ego och självkännsla att antingen säga till en kollega eller kanske t.o.m erkänna för sig själv att han vill få brudar men inte klarar av det, det är typ the ultimate low för en mann, livet går iprincip ut på att sprida sina gener vidare och om man som kille inte kan få en ända kvinna på en planet som är överbefolkad så är man faktiskt totalt jävla misslyckad och värdelös, det är the ultimate low för en kille, att INGEN tjej vill ha en är den absolut lägsta nivån man kan nå. Man är totalt misslyckad.

Ingen kul/lätt grej att erkänna på en arbetsplats och riskera att varje dag man går till jobbet ha vetskapen att du eller evenutellt alla kollegor om du är en douch och sprider det vidare har denna vetskapen och synen på en själv.
Confused, ja visst bryr han sig en gnutta absolut, men som sagt vet du inte hur personen är, han har nog en släng av en diagnos, således är han rätt dålig på att fatta sociala vibbar osv.. Men han ser mig nog som hans vän (den enda på jobbet tro?) , det märks rätt lätt. Är rätt bra på o läsa av sånt där, alla andra ser han som en socially awkward dude mer eller mindre, men jag föredrar ändå honom framför 50% av dom andra som är så jäääävla svårsnackade o blyga, fastän dom är "normala". Börjar bli lite reject varning dock, väntar nästan på att han ska droppa av vi ska hänga någon dag haha.

Toledo, visst fan tar det på en att se/höra sånt och känna att man inte kan göra ett piss..