Casanova Lounge

Fullständig version: Needy brud
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Har precis flyttat in i ett kollektiv.

Bor "granne" med en brud som är riktigt fin. Hon är en liten attentioncraver, vet sedan tidigare att min polare sagt att hon bråkat lite med ngn annan som bodde här (ej relationsrelaterat) och han sa att han var trött på att varje dag sa hon till min polare att hon mådde dåligt typ.

Saken är dock att han är en riktig friendzone-chode och ja, han blir lätt den som är den. JAg är verkligen inte den som är den, men nu när vi börjat snacka lite mer o så, så börjar jag känna av hennes personlighet (hon känns rätt slynig dessutom).

Hon sa precis att hon mått illa en längre period, "av o till".
Jag sa typ standard stuff om mat dryck osv och drog nåt skämt om gravididtet, hon skrattar men låter det inte gå, utan säger det typ igen o står med en liten oskyldig look och typ kollar ner i marken. FÖrstår att det är lätt att falla för henne, hon spelar spelet bra och får nog de flesta killarna på fall där som en klagomur.

Tvivlar starkt på att det hon säger är sant, utan hon vet bara hur hon ska göra för att få lite attention, hon har verkligen rätt utseende för att köra på hundögonstilen osv.

Men fuck that, inte mig. Jag vet att man itne ska shit where you eat, men jag skiter it.

Någon som känner igen sig i vad jag menar? Hur undviker man att hamna i hennes fälla och istället leder till dopp i grytan?

Längesen jag nötte material men känner det kanske e dags igen´? Be the prize? Bara totalignorera henne när hon snackar sådär och visa på value osv?
Kör in snacket på något annat så fort hon börjar med sånt där och/eller reframa det som positivt. Sen blandar du det med ett fokus av att ge henne mixed signals - blanda att vara den som "Lyssnar och förstår" med att retas, pusha iväg och vara dryg, även kall. Är hon en attentionwhore 4 real så kommer detta räcka gott och väl för att bona henne.