Casanova Lounge

Fullständig version: Hur ofta går du ut?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Som rubriken - Hur många gånger i veckan/månaden går du ut?
Det beror på hur mycket cash jag har. Vissa månader när jag fått pisslön eller gamblat bort så blir det kanske 1-2 utgångar per månad. Om stålar rullar in går jag ut så fort tillfälles ges så typ 1-2-3 gånger i veckan.

När jag va ny med "Game" gick jag ut minst 3 gånger i veckan no matter what. Men nu när man har varit med i gemet ett tag så har man tyvärr inte lika mycket motivation längre. Spelar nog för mycket datorspel också... Men det går upp och ner som med det mesta i livet.
I början var det nog 3 gånger i veckan, går från perioder det där, förr var jag ut två gånger i månaden och tränade mycket, sen blev det varje helg helt plötsligt.
Hur ofta är du ute själv Player?

Från slutet av maj fram till 3 veckor sedan så var det nog bara 2 veckor där jag inte hade någon utgång alls. Annars var det 2-4ggr i veckan som gällde och festande med start mellan 22-00 fram till kl. 5-7 på morgonen. Brände en hel del pengar och det blev nästan för mycket av det goda kan jag känna haha.

Men nu har jag alltså inte haft en utgång på 3 veckor men till helgen ska jag faktiskt ut igen och pimpa. Sen kryper jag nog ner i vinteridet ett tag därför att nästa vår ska det nog bli lika många utgångar igen. Så måste spara en del slantar nu. Smile
Det varierar väldigt mycket. Hela förra hösten, samt denna vinter/tidig vår var jag ute 2-3 ggr per vecka. Rätt många nyktra utgångar för att kombinera med stryketräningen. Blev väldigt mycket ett tag, sen blev det bara färre och färre utgångar mot våren och nu sedan maj har jag varit ute i genomsnitt 1 gång per månad.

Sätter jobb och andra intressen före samt att jag tröttnat på kroglivet för närvarande pga. vissa orsaker.
Fett ofta, har blivit sån stor vana... vet inte vad jag skulle göra annars. vad gör ni när ni inte går ut på helger?
Ni säger att det beror på hur mycket pengar ni har eller att det är dyrt...

Hoppa över alkoholen ibland så har ni råd att gå ut oftare!

Ni kommer utvecklas mer både på krogen och gymmet och dessutom ha råd att göra annat än att bara festa.
Går ni ut med era bros? Eller med festpolsre?
(2014-09-17,12:38)Ballin Skrev: [ -> ]Går ni ut med era bros? Eller med festpolsre?

Svara på topic då.

Jag flyttade till ett nytt ställe i början av året och har inte varit ute med mina gamla kompisar ännu men jag har gått ut med kollegor som jag är lite mer tjenis med, snubbar jag träffat ute nån helg innan, snubbar jag träffat random ute på stan nån timme innan vi gått in på klubbar och en massa dudes från RSDnation, men de allra flesta ggr har jag kört solo.
Går ut varje helg när jag har stålar. Väntar på löningen nu som kommer bli riktigt skönt
Istället för att göra en ny tråd, så kastar jag in frågan här: Hur mycket spenderar ni drygt totalt för en kväll ute? Räkna då in allt från förfest-drickan till inträde/drinkar/taxi/käk-ute osv.
(2014-09-17,12:38)Ballin Skrev: [ -> ]Går ni ut med era bros? Eller med festpolsre?

Mycket olika, tror jag främst går ut med festpolare från diverse olika håll. Ofta förfester där man träffar nytt folk dessutom, på det sättet har jag alltid folk att gå ut med om jag vill. Festpolarna är allt ifrån nära kompisar till bekanta. Mina bros gör jag främst annat med Smile vi gick dock ut ofta innan flera skaffade flickvänner.

(2014-09-18,16:30)Magicman Skrev: [ -> ]Istället för att göra en ny tråd, så kastar jag in frågan här: Hur mycket spenderar ni drygt totalt för en kväll ute? Räkna då in allt från förfest-drickan till inträde/drinkar/taxi/käk-ute osv.
Det beror på om det är studentställena eller klubbarna i centrum. Iaf brukar vi alltid gå eller cykla (ibland 45 min gå till centrum) tror inte jag åkt taxi eller buss på 2 år. Efterkäk tar jag oftast hemma. Dricker väldigt måttligt ute då det är överpriser men ca 25-200kr för drickan + inträde ca 0-100kr.
Svårt att säga vad förfestkrökrt kostar men en 3 öl + några drinkar o shots är standard.
Skulle tro en medelutgång går på ca 200kr plus minus hur black jacken går!