Casanova Lounge

Fullständig version: svensk kille får lyckat resultat med rsd jeffs nya program
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Okej fick ännu ett jobbigt spam mejl från rsd om deras nya onlinedejtingsprogram som Jeffy kokat ihop. Men i mejlet fanns det prinstscreen på ett fb-inlägg som en viss martin från sthlm lagt upp. Skriver då att han lyckats dra hem och ligga med fyra tjejer inom förloppet av 24 h tack vare programmet. Fanns lite bilder upplagda på konvos också. Någon annan som sett mejlet eller inläggeg? Anyhow it sounds like a magic pill!
Haha fan va nice, 4 tjejer på 24 timmar låter ju inte helt fel Big Grin
Åja, han var ironisk
(2014-11-10,06:49)sjoggaa Skrev: [ -> ]Kan säkert låta som ett magic pill, den här Martin som marknadsför produkten skulle lika gärna kunna vara en goodlooking natural guy, ett "program" för att fixa brudar behövs knappast för att dra hem fyra brudar på 24h, stod det i den här posten vilken kvalite det var på brudarna? Kan lika gärna vara en 6a, två 5or och en 4a och då är det knappast imponerande.

Gå inte på det där med program och köp något onödigt shit, den här "martin" det handlar om har säkert fått en punktlista att fixa all nödvändig grooming och pushat sin comfortzone och fått resultat, läs istället någon av valles best of det är gratis.

Jag var ironisk. Smile
(2014-11-10,07:38)krokodilen Skrev: [ -> ]Jag var ironisk. Smile

Haha tur de, framgick inte i texten så försökte spara dig några kronor, man vet aldrig med vissa människor Big Grin
Damn, dags att spamma hans första meddelande då innan det är för sent..!
Jävligt dyrt program hur som helst. Ska visst ligga på 500$ eller nått.
Damn, det sorgliga är ju att folk kommer köpa de.