Casanova Lounge

Fullständig version: Kvinnomisshandel
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Varit länge nyfiken på ämnet om misshandel mot kvinnor och hur ni ser på det.

rent PUA perspektiv verkar det vara ett plus men jag vill inte bedöma på det hela än, ibland kul att höra rykten att sånt händer ofta omkring sig.

So should we punch her in the face or not Big Grin
Håller med Toledo här.
Jag tycker att man har rätt att försvara sig mot kvinnor om dom slår än
Jag har dock aldrig direkt slagit en kvinna och jag har likväl aldrig slagit en kille då jag försöker undvika detta så mycket möjligt både med killar och tjejer.
Jag har hört om väldigt få tjejer som blivit slagna, jag har aldrig sett en tjej bli slagen.

Jag har hört om väldigt många män som blivit slagna, jag har sett män bli slagna ett gäng gånger.

Jag har aldrig slagit en tjej, jag har blivit slagen av tjejer flera gånger.

Dom flesta jag pratat med har samma erfarenheter, slump eller inte, jag gissar på inte.

När en kvinna blir slagen låter det, en kvinna förtjänar aldrig att bli slagen, det är aldrig en ursäkt att slå någon, det är aldrig hennes eget fel.

När en man blir slagen förtjänade han det, en kvinna slår inte en man utan anledning.

Ganska mycket enough said om feminism ochinte tjejers dubbelmoral.
(2014-11-27,08:07)confused... Skrev: [ -> ]Jag har hört om väldigt få tjejer som blivit slagna, jag har aldrig sett en tjej bli slagen.

Jag har hört om väldigt många män som blivit slagna, jag har sett män bli slagna ett gäng gånger.

Jag har aldrig slagit en tjej, jag har blivit slagen av tjejer flera gånger.

Dom flesta jag pratat med har samma erfarenheter, slump eller inte, jag gissar på inte.

När en kvinna blir slagen låter det, en kvinna förtjänar aldrig att bli slagen, det är aldrig en ursäkt att slå någon, det är aldrig hennes eget fel.

När en man blir slagen förtjänade han det, en kvinna slår inte en man utan anledning.

Ganska mycket enough said om feminism ochinte tjejers dubbelmoral.


Exakt såhär. En sak jag snackat mycket om innan, främst med tjejer.

Kommer ihåg när jag var liten, så jävla ofta man fick höra från föräldrar och andra vuxna, "Man får inte slå tjejer"..
Det var aldrig någon som sa "Man får inte slå killar" eller "Man får inte slå någon"... Det var alltid just TJEJER man inte fick slå.


Det är devlis fuckat tycker jag, för man lär barn, framförallt tjejer, att det är okej att slå killar.

Men två bra anledningar att lära killar att inte slå just tjejer kan vara.
1. Tjejer är extremt mycket svagare än oss fysiskt, generellt så vinner killen alla gånger över tjejen i en fight, även fast tjejen har mer träning.
2. Killar är mycket mer aggressivare, vi är våldsammare så chansen att vi kommer slåss är större.

En stor nackdel
När man lär barn att killar inte får slå tjejer så kommer tjejerna omedvetet bygga upp en trygghet att "killar får inte slå mig även fast jag slår dom".
Detta leder till att tjejer slår killar i större utsträckning än de hade gjort då de räknar med motattack. I de flesta fall funkar detta, en kille slår inte en tjej oavsett om hon slår han, men i de fall där killen kommer slå tillbaka så kan höra göra väldigt stor skada. Dessutom kommer killen säkerligen göra extra stor skada ibland, då kvinnan bara gjort han mer arg för varför örfil hon hon lagt på hans kind, så när han väl tappar det och slår tillbaka slår han säkert hårdare än vad han hade gjort om han bara örfilade henne tillbaka direkt.


Man borde fan lära tjejer lika mycket att inte slå killar.
Tex, "Slå inte killar, för dom kommer FUCKING ÄGA er när dom slår tillbaka"..

Förövrigt tycker jag det är okej att slå tillbaka på en tjej, i försvar. Även fast hon bara lägger en lätt örfil som bara är förnedrande, så kan man lägga en tillbaka. Dock tycker jag inte det är okej att slå en tjej med mer kraft än hon slog dig. Det bästa vore ju bara att brotta ner en tjej och hålla fast henne, nackdelen är väl att alla börjar skrika RAPE då.


Har aldrig slagit en tjej men har blivit örfilade ett par gånger!.. Några av gångerna kommer jag ihåg att jag båda kände och sa till tjejen att "Du ska va så jävla glad att du är tjej".

Jag tycker det är tråkigt att man alltid bara pratar om kvinnomisshandel och aldrig mansmisshandel.

Till TS:
Menar du om vi ökar attraktion om vi slår tjejer eller inte?
I vissa fall kan man öka attraktion genom att slå, då det är ett sätt att dominera någon annan, och folk följer dig om du dominerar dom.

Men det vore ju VERKLIGEN inte okej att slå någon i syftet att dominera dom/skapa attraktion. Är man redo att gå så långt att slå en brud för att få knulla henne så kan man lika väl gå hem och runka.
Kommer ihåg på nyårsafton så var jag på Slagt klubben i Malmö, och gick fram till två tjejer därav sa jag till en av de att hon har något som jag inte sluta titta på, så hon bara "vadå" jag bara din ass. Därav ger mig största örfilen så att den både träffar mitt öga och öron. Två vakter en kvinna och en man 4 m bort kommer mot mig och ger mig den blicken som om jag hade gett tjejen stryk fast de såg vad som pågick, hennes väninna blev förbannad på henne, och sa till henne "vad fan gör du".
Som full jag var sa jag inget bara gick därifrån, så därför hatar jag dricka annars hade jag slagit sönder bruden oavsett om det hade varit en kille eller tjej, hos min värld spelar det ingen roll.

Men hos feministerna får tjejer slå killar men det får inte vara tvärtom. Jämställdhet my ass.
Det är ändå sjukt hur tjejer lätt kan ta till våld pga en liten ordväxling. Lagmässigt eller moraliskt finns inget stöd för en sån handling. Men tjejer kan betydligt lättare komma undan med en sån grej till skillnad från oss killar. Det rätta sättet är egentligen att bara gå därifrån altern. ignorera främlingen. Fortsätter det hagla in kommentarer som man inte gillar kan man ju alltid tillkalla vakt.
(2014-11-27,09:17)illdan Skrev: [ -> ]Men två bra anledningar att lära killar att inte slå just tjejer kan vara.
1. Tjejer är extremt mycket svagare än oss fysiskt, generellt så vinner killen alla gånger över tjejen i en fight, även fast tjejen har mer träning.
2. Killar är mycket mer aggressivare, vi är våldsammare så chansen att vi kommer slåss är större.

3. Tjejer tar mer skada av fysiska defekter. En snubbe med ett ärr kan ju se coolt ut till och med, en tjej med ett stort ärr och blåmärke ser mer ut som skadat gods, det sänker hennes attraktivitet och det berättar en annan historia.

Håller annars med om att det borde vara mer okej i självförsvarssyfte än vad det är idag. Orsaken att det anses värre att slå fruntimmer är förmodligen en mix av biologisk predisponering till att vilja beskydda dem och feminism.
Jag fick 6 goa örfilar med knuten näve av en tjej med ADHD efter att hon visat sin fula tattoo på innerläppen och jag frågade om det stod "Jag är en hora?". Va full och stod och tog emot lol. Hade en öm tinning i 10 dagar efteråt.
Fastän jag aldrig tycker man ska slå en tjej p.g.a det fysiska övertaget man har så kan jag irritera mig på att vissa brudar mjölkar detta som fan. Vissa tjejer kan vara så förbannat irriterande helt utan anledning och hade man som kille hållit på så hade man fått stryk direkt. Det verkar som att tjejer kan gå nästan hur långt som helst i ett gräl med en kille ute i det offentliga, och vad hon än gör kommer omgivningen alltid backa upp henne om killen visar de minsta tendenser på aggressivitet tillbaka.

Finns någon youtube-video där de gör ett socialt experiment där ett par bråkar i en offentlig miljö, mitt på något torg i England. I den första delen av experimentet grälar tjejen på killen, och börjar bokstavligt talat att puckla på honom i säkert 60 sekunder utan att omgivningen säger ett knyst. När sedan, i den andra delen, killen grälar på tjejen kommer typ 2 guys upp direkt och frågar om "allt är lugnt" och verkar hotfulla mot killen.

MEN, det skulle samtidigt vara helt fruktansvärt jävla beta att slå en tjej. Som att slå ett barn ungefär, just doesn't fly. Skulle skämmas sjukt mycket över mig själv om jag boxa upp min tjej, så det är ändå mer värt att svälja det sura äpplet ibland.
Jag anser också att det är fel att slå på en tjej på samma sätt som en kille kan få ett rejält kok stryk om han går runt och kaxar för mycket.

Men med det sagt, en tjej som slår en kille först eller en tjej som går runt och kaxar så mycket så om hon var kille så hade hon fått ett kok stryk, i dom situationerna ska man kunna ge tjejerna en rejäl örfil så dom kommer ner på jorden igen. Så som det var förr helt enkelt, man ger inte tjejer stryk men ibland behöver man ge dom en lavett/örfil så dom kommer ner på jorden igen.

Dock går inte det i dagens PK värld eftersom även om en tjej går fram och klappar till en helt utan anledning och man ger en örfil tillbaka = man har helt plötsligt 37white knights på sig och får slåss 1vs37. Men detta behöver det fan bli ändring på, att tjejer är svagare betyder fan inte att dom ska leva i någon jävla ansvarslös maktposition där dom kan göra vad fan som helst utan konsekvenser. På samma sätt som att jag som kille får skylla mig själv om jag kaxar med en 30kg tyngre kill på 2meter och sen åker på stryk, för jag bad om det, på samma sätt så får en tjej skylla sig själv om hon åker på en örfil när hon går runt och kaxar med en kille som är större och starkare än henne.
haha ja, sånt där har jag faktiskt sett hända flera gånger, brudar som står och skriker och kaxar som fan, slår killar och tror hon kan göra vad fan hon vill. Slår hon först får hon fan skylla sig själv.
Det verkar som att det har kommit fram till att misshandeln inte gör bättre, om de är beta or alpha whatever.

Antog att det var attraktions höjare med tanke på tjejer jag hört ibland pratar om män som slår sina tjejer.
dvs evolutionspsykologi, man blir trött på det o blir nyfiket på vf kvinnor gnäller över det jämt.

Har det svårt att förstå hur dessa män tänker när de sysslar med sånt, väldigt destruktivt beteende imo
(2014-11-28,00:52)Sex Intelligence Skrev: [ -> ]Antog att det var attraktions höjare med tanke på tjejer jag hört ibland pratar om män som slår sina tjejer.
Hur fan kan du anta något sådant? Du verkar sjuk i huvudet!


Bill burr förövrigt en av dem bästa komikerna nu.

Jag har aldrig sett en tjej slå en snubbe eller en snubbe slå en tjej.
(2014-11-28,01:01)Swish Skrev: [ -> ]Hur fan kan du anta något sådant? Du verkar sjuk i huvudet!

Lugn med känslorna. Vi är män. Vi diskuterar sakligt och logiskt.

Att slå är precis som Ildian säger: ett sätt att dominera eller visa att man inte tar skit (också en slags dominering). Så beroende på hur man använder det kan det öka attraktionen helt klart.

Betyder det att man ska använda våld för att få tjejer? Nej.

Vad är lättaste sättaste att få en tjej? Droga ner henne och våldta henne el liknande. Betyder det att vi ska göra det? Nej.

Men vi måste kunna förhålla oss till fakta utan att lägga in värderingar och kalla folk sjuka i huvudet.

Har slagit en tjej en gång, en örfil. Fick white knights och vakterna på mig sen blev jag utkastad. Det roliga var att det var ungefär som i filmen Cops. Dvs en jävla lek jag gjorde som avlsutas med en lättare örfil, men hon fick rådamp av det.

Har blivit slagen ett antal gånger av tjejer och inte gett tillbaka. Tänker inte låta en tjej som faller så lågt att utnyttja det kvinnlia matriarkatet till sin vinning och slå mig påverka mig. Bättre bara skratta åt henne, parera hennes slag och få henne go nuts totalt för nöjets skull. OM man nu inte förtjänar det.
(2014-11-28,01:02)Toledo Skrev: [ -> ]Här är iaf tråden om tobiask när han örfilar en brud och det slutar med att de knullar utomhus typ.
http://www.casanovalounge.se/showthread.php?tid=1322

Läste precis och märkte ingen misshandel, bara en örfil i självförsvar.

Om smisk räknas som slag så gillar jag att slå tjejer och många gillar när jag slår dem också. Har varit med om tjejer som mevetet gått över gränser, irriterat och slagit mig för att egga upp min aggressivitet i hopp om att bli straffknullade sen.

Absolut kan det vara tändande att få en örfil då det kan pumpa upp adrenalin och andra tändande ämnen i kroppen, men att anta att man skapar attraktion genom att misshandla tjejer låter väldigt ologiskt och förstår inte hur man kan anta att det är en raggningsmetod?

Rätt intressant när kvinnor ber om att bli våldtagna och ledsnar när killen inte klarar av det. Idag har jag lärt mig mer om vad de faktiskt var ute efter och rape-play är en stor fetisch hos en del tjejer även om jag aldrig riktigt provat det. Bra om tjejen har ett nyckelord så killen slutar om hon inte vill fortsätta isf.

Är det någon som hört talas om någon raggningsexpert som misshandlar sina targets för att skapa attraktion?
(2014-11-28,02:08)Swish Skrev: [ -> ]Är det någon som hört talas om någon raggningsexpert som misshandlar sina targets för att skapa attraktion?

Det är den sanningen jag försöker ta reda på, har ju sett gamla forums härifrån som ungefärligt ska vara nice med slag på tjejer o ibland inte
(2014-11-28,01:57)Ragnarök Skrev: [ -> ]Men vi måste kunna förhålla oss till fakta utan att lägga in värderingar och kalla folk sjuka i huvudet.

Absolut ska vi hålla oss till fakta men om någon tror att det finns raggnings metoder som går ut på att misshandla tjejer så ville jag berätta min subjektiva åsikt om det.

(2014-11-28,02:20)Sex Intelligence Skrev: [ -> ]Det är den sanningen jag försöker ta reda på, har ju sett gamla forums härifrån som ungefärligt ska vara nice med slag på tjejer o ibland inte

Intressant, skulle du kunna länka någon?
(2014-11-28,02:32)Toledo Skrev: [ -> ]Och det är ingen som antar att misshandel är en raggningsmetod. Utan personen i fråga hade hört talats om personer som tydligen tänder av detta.
Jaha! Då missuppfatta jag det totalt. Trodde vi pratade kvinnomisshandel för att skapa attraktion.

Allt är inte svart på vitt. Vissa gillar att slåss, vissa gillar det inte. Vissa tänder på att bli slagna, andra inte.
En sak att däremot betänka är att det är antagligen fler våldsamma och kvinnomisshandlande män som har heta tjejer efter sig att välja och vraka mellan jämfört med en random nörd som fnissar passivt i närheten av högstatuskillar och inte kan hålla ögonkontakten med sitt target.
Sidor: 1 2