Casanova Lounge

Fullständig version: Danger & Play bashar RSD i sin podcast
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
https://soundcloud.com/dangerandplay/thr...-from-real

Som titeln säger, Mike från Danger & Play (Hardcore lifestyle, självutvecklingsblogg) bashar RSD och deras "patetiska" och "beta" sätt att bemöta den mediavåg som sköljt över dom.

Personligen har RSD ett högt affektionsvärde för mig då de betytt mycket för mig under min utveckling, även fast jag glidit ifrån dom mer och mer senaste. Danger & Play är en riktigt bra blogg som jag också håller högt i värde så är väldigt intressant att höra hans perspektiv över det hela.

Samtycker på flera av hans "punkter" men självfallet inte allt, att dom skulle tagit strypkonceptet från honom känns ju ganska långsökt, att brudar går igång på stryptag är han inte först om att upptäcka.

Discuss!

(Hade vart underhållande att se Bruno i en debatt med en RSD parhäst, inaktiv för närvarande dessvärre)
RSD har bra grejor helt klart. Sen är RSD extremt måna om vinst och är allmänt kända för att sno andras koncept och döpa dom till nya saker, men absolut har de inte snott strypgrejen, då det är ett allmänt känt koncept som vem som helst inser funkar efter att ha haft en flickvän.

Vet inte mycket om danger and play men man kan väl mycket väl tänka sig att han ser sitt läge att sno lite folk från RSD nu när de har lite problem. Man måste alltid vara kritisk mot självhjälpsidor, även C-L. Dock måste man också vara tillräckligt öppen föra att kunna ta till sig nya sätt att se världen på. När man öppnar sig så mycket är man väldigt sårbar och lättmanipulerad. Det är lätt att man börjar följa någon/något blindt. Man bör helt enkelt TESTA SJÄLV I VERKLIGHETEN, samt rationellt gå igenom saker man läser innan man tar det till sig.

Liksom de flesta självhjälpssidor som vill tjäna pengar måste RSD alltid göra val mellan om man ska förmedla verkligheten som på allvar hjälper folk men som är icke-PK eller om man ska vara PK och antagligen nå ut till fler folk, sälja mer för att man helt enkelt ger folket vad dom vill höra (PK sanningar).
Intressant ämne. Vad hade t.ex. RSD kunnat säga som hade fått färre att gilla dem men hjälpt folk bättre?

EDIT: Vem är han som snackar btw? Känner igen som fan.