Casanova Lounge

Fullständig version: Första utgången solo
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Tja! har funderat ett tag kring att ta gå ut solo oskulden. Blir ingen av polarn med imorgon är det time. Jag tycker det är scary som fan.

Jag tänker att jag ska försöka komma igång direkt och snacka med folk och på så sätt bygga upp en bra vibe, som jag kan rulla på under kvällen.

Andra tankar är att det egentligen inte är så farligt som man tänker sig. Fulla människor älskar att snacka så det är bara att hänga på i snacket.
Någon som har några tips/erfarenheter??
Snacka med allt och alla, på så vis skaffar du "vänner" du alltid kan återvända till när du blir nekad eller inte hittar en go brud att tjöta med. Börja redan på väg till krogen, så du inte fastnar i en "nämen snart ska jag prata med någon, nämen efter nästa bira då jävlar"-cirkel.

Sen ta det inte så jävla seriöst om någon skulle bli otrevlig eller om nån brud är fittig.
När jag var 16 drog jag själv ut med brorsans leg till en nattklubb i Malmö. Inte bara det att jag var själv och mindeårig som gjorde det sjukt läskigt utan även att jag var helt nykter.
Var dock en värdigfull utgång då jag lärde mig att det är lättare att pusha sig själv för att ha kul. Är man i en grupp så är det inga problem att falla tillbaka hos dom om man inte vågar prata med några andra