Casanova Lounge

Fullständig version: Hur ofta dricker ni och hur mycket?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Som rubriken!
Minst en gång i veckan, oftast 2. Nu har jag börjat lugna ner det hela i samband med träning, knappt haft någon alkoholfri helg på 1.5 år förrens nu. Mängden varierar, men oftast är jag salongs/kontrollerat skick.
Blev mer och mer med tiden. Innan jag fick körtelfeber drog jag i mig x antal Long islands på krogen. Man blev ju redigt packad och nackdelen med det är ju att brudarna kommer av fokus... De finns liksom inte ens på radarn.
hahaha, nykter 4a dagar från 2e april till 3e september i Magaluf. Krökat 1-3ggr i veckan sen dess. Inte haft en nykter månad sedan jag var 16-17, e 21 nu
Brukade vara 3-4ggr i veckan, nu äre kanske 2ggr i månaden, thank god
Evilvalle Skrev:Brukade vara 3-4ggr i veckan, nu äre kanske 2ggr i månaden, thank god

HAHA man märker verkligen skillnaden i kontoutdraget
Varannan till var tredje veckan ungefär. Plånboken protesterar. Dessutom vill jag kunna götta med mig kvinnor utan alkohol i blodet.
Sen jag slutade gymnasiet 2010 har jag druckit i princip varje helg fram tills för några månader sen. Nu är det kanske 3-4 gånger per månad och det är betydligt mindre volymer också. Känns jävligt bra Big Grin
Bubblan Skrev:HAHA man märker verkligen skillnaden i kontoutdraget

så inot Tongue
Äh, plunta med whiskey och 20krs cola funkar bra
Bara när man drar på krogen så 1-2 ggr på vecka blir det men jag har lugnat ned mig lite med mängden jag dricker. Brukade dra i mig en halv sjua och lite till förut och nu är jag nere i 1/3. Det viktigaste är nog att hålla sig i skinnet på krogen om plånboken ska överleva Wink Brukar köra efter måttot att jag lägger nivån när jag förkrökar och sen underhåller jag bara det.
Flera gånger i veckan!
Dricker väl alkohol i snitt 2 ggr per vecka.. Blir väldigt sällan riktigt appackad nu för tiden. Flera flera månader sen sist det hände.
alldeles för ofta
Dricker 1-2 gånger i veckan, dricker så jag enbart blir lite lätt berusad.
0-1 gång per vecka, MAX!
Runt 1-2 gånger i veckan eller så, blir väl 1-2 öl. Nån vodka redbull ibland, tar det usually väldigt chill. Ballar väldigt sällan ur, men senast var det nyår (minns inte tolvslaget lol)
Så gott som varje fredag och lördag. Blir alltid mycket, en vanlig kväll, 30-40cl sprit, några glas rödskjut och 4-6 stora starka. Brukar få mig ganska full och crazy. Har märkt att jag brukar bli rätt mycket mer crazy om jag dricker 5-6 redbull vodka på förfesten.
0-1 gånger per månad. Dricker oftast inte. Vill vara mig själv hela tiden lixom =D samt att de kostar pengar som man slänger i onödan
4-6 ggr i veckan.. Men da ar jag i Auastralien, reser sjalv. Det blir ofta for mkt. Folk man lart kanna fran vandrarhem. Nu drar jag, da maste alla dricka etc. HERREMINGUD. Inte mkt man kan saga. Jag menar. Varfor inte? Man ar ju trots allt i Australien..

Angaende hur mkt: I australien ar det ju vinboxar som galler for en backpacker. Sa runt 2l 10% ger en bra fylla. Drar man i sig det for fort mar man helvete. Men borjar man i tid gar det bra Wink
Sidor: 1 2