Casanova Lounge

Fullständig version: När det kommer till att pulla hem dom från klubben
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Oftast brukar det bara bli så att man drar med dom på en efterfest eller hem till dom eller mig men hur gör ni dom sista 10-15 minutrerna innan ni pullar.
Oftast brukar ja skapa skarp sexuell spänning och kåta upp henne som fan. dock har ja sabbat för mig själv 2 gånger denna vecka pga min arrogans och självkärlek (Jag är ju kung?) och lämnat tjejerna som är skit intresserade för att ja inte pallat stå med samma tjej så länge och tänkt att ja kan plocka upp dom senare när ja ska dra och då plockar nån annan kille upp dom istället. Dessa 2 gånger gick ja fram och fysiskt lyfte iväg tjejen från amogen och sen sa ja att det är dags att dra men det funka ju inte hahaha! Dags för mig att hamna på jorden igen och gamea lite mer seriöst.


Men berätta gärna hur NI gör den sista stunden innan ni drar hem dom. Nått speciellt ni tänker på förutom att kåta upp henne.
Känner igen mig, en bra grej är att tidigare under kvällen ta deras nummer, då kan man fortfarande styra upp om man skulle råka flumma bort sig själv mot slutet.
eller så extraktar ni direkt.... Smile
Titeln som syntes på första sidan var "När det kommer till att pulla", YES tänkte jag och skulle briljera... Sad
alpha dawg Skrev:Titeln som syntes på första sidan var "När det kommer till att pulla", YES tänkte jag och skulle briljera... Sad

Pun intended for attention Wink
devil Skrev:Dessa 2 gånger gick ja fram och fysiskt lyfte iväg tjejen från amogen och sen sa ja att det är dags att dra men det funka ju inte hahaha! Dags för mig att hamna på jorden igen och gamea lite mer seriöst.

Inte illa, detta måste jag testa Big Grin

Själv brukar jag antingen göra en liten grej av det och säga "Jahapp, ska vi sticka då?" eller i princip bara ta henne i handen och säga att det är dags o sticka nu. Första brukar fungera bättre. Beror mer på vilket humör jag är på.