Casanova Lounge

Fullständig version: Social programing
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Såg direct dating summit för någon vecka sedan och blev lite fascinerad av en bootcamp som en snubbe kallad "badboy" håller i. Han pratade om att han i princip kör en bootcamp 2 veckor nonstop och försöker ändra den "social programing" som man har. Hjärntvätt menade han att det var.

Hur ser ni på detta?
Att se igenom social programming och att se mer till "sanningen" av vad som faktiskt händer runt en är en jävligt viktig grej för att bli duktig med tjejer, eller för att bara få större förmåga att styra sitt eget liv och förstå sig själv bättre..

Men skulle väl inte gå en två veckors bootcamp för det, går att läsa lite böcker på egen hand och aktivt själv fundera och analysera vad som är social programmering och vad som inte är det. En viktig process absolut.
Har du möjligtvis något material att rekommendera?

Nu har jag varken råd eller möjlighet att ta denna bootcamp, men kan det verkligen funka?
Jed mcKenna's spiritual enlightenment triologi är både intressant skrivna och tar upp det här med social programmering (inte ur PU perspektiv). Hans främsta verktyg är att man ska skriva ner något man tror är sant, fundera över om det verkligen är det. Detta ska man hålla på med tills man kommer fram till vad som verkligen är sanning. Ta dem med en rejäl nypa salt dock.

Annars så är detta någonting som man framför allt löser i praktiken genom att fundera och testa.

Annars går Tyler igenom detta i Blueprint decoded rätt bra.

Finns någon indier som skrev en bok "I am that" tror jag den heter som också tar upp det här med att hitta sig själv och se bortom samhällets programering.

Lycka till.
social programing är föreställningar om vad samhället och människor generellt lär ut en om vad som ska bidra till lycka. Oftast utger de sig i logiska anledningar som att ha ett bra jobb, schysst lägenhet och en snygg bil är i sin tur vad som gör att vi får tjejer.

Sociala föreställningar är knappast vad som bygger upp kärnan i attraktion, även ifall många generellt sett tror att det faktiskt är så. Värsta klyschan är hur mycket pengar spelar in i attraktion, spyr när jag hör någon nämna det samtidigt som jag tycker synd om personen ifråga då den är så pass inprogrammerad och övertygad om att verkligheten ser ut så...
För att ändra en social programmering (s.k "hjärntvätt") så krävs det just det - en hjärntvätt. Rätt eller fel finns inte utan att vi intalar oss arr drt finns en skiölnad.
Det tar självklart mycket mer än 2 veckor. Han kan dock ge dig en bra grund att arbeta vidare med. Har för mig att Badbo killen har rätt bra saker senast jag kollade.

Någon kanske vet mer om detta också men jag har för mig att för att få in ett nytt beteende/tankemönster så krävs det x antal månader av aktivt abete för hjärnan att få bort de gamla cellerna (?) med invanda beteenden/tankemönsterna och skapa nya med de nya önskvärda beteendena/tankemönsterna. Allt för att få önskvärnda beteenden/tankemönsterna permanenta och bli en riktig del av dig, så att du inte längre behöver tänka på dom och fejka dom (vara icke kongruent).
Arlin Skrev:Jed mcKenna's spiritual enlightenment triologi är både intressant skrivna och tar upp det här med social programmering (inte ur PU perspektiv). Hans främsta verktyg är att man ska skriva ner något man tror är sant, fundera över om det verkligen är det. Detta ska man hålla på med tills man kommer fram till vad som verkligen är sanning. Ta dem med en rejäl nypa salt dock.

Annars så är detta någonting som man framför allt löser i praktiken genom att fundera och testa.

Annars går Tyler igenom detta i Blueprint decoded rätt bra.

Finns någon indier som skrev en bok "I am that" tror jag den heter som också tar upp det här med att hitta sig själv och se bortom samhällets programering.

Lycka till.

Började läsa den men som han som rekommendera den så är det ju inte direkt en "rolig" bok. Att uppnå "enlightenment" som dem gör i boken omfattar ju att iprincip inte känna några känslor what so ever. Dem går ju i princip runt och tänker "Jag kan dö nu, lyckligt", även om det är bra så känner iallafall jag att jag vill leva många år till.