Casanova Lounge

Fullständig version: Bigger Stronger Faster
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
"Bigger, Stronger, Faster* är en dokumentär som handlar om kroppsbyggning, där beskrivs kroppsbyggning från båda sidor, de som använder steroider och de som inte gör det. Även vilka risker det finns med steroider. Dokumentären tar även upp hur utbrett användandet av steroider är i världen."



Någon mer som har sett den? Om inte - kolla på den.

Visste inte att användandet var så utbrett som det är.

Jag känner mig lurad som fan av samhället och alla människor i det. Vilken jävla dubbelmoral. Just nu är jag helt ställd...
Ja den filmen är väldigt bra, men den känns ändå lite väl positivt inställd till bruk av steroider. Men man får sig helt klart en tankeställare!
Ja, det är ganska tydligt. Men jag är förvånad över att det är så utbrett. Alla säger alltid att man ska kämpa å att inte ta den lätta vägen. Det är 110% som gäller! Så ser man samma snubbar köra steorider. Jag är helt chockad. Jävla hycklare!
Samtidigt är det värt att notera att steroider inte är en magic bullet-lösning. För att bli stor ren krävs det en jävla massa mat och arbete. För att bli stor på bola krävs det fortfarande en jävla massa mat och arbete.
Yeah, observera de antal läkare som talar "gott" om steroider i filmen.
golvmopp Skrev:Samtidigt är det värt att notera att steroider inte är en magic bullet-lösning. För att bli stor ren krävs det en jävla massa mat och arbete. För att bli stor på bola krävs det fortfarande en jävla massa mat och arbete.

+1

Sen så snackar vi U.S.A också. Men man förstår att eliten tar sterra just för att förebygga skador och återhämtning. Tänk er en elit baseball pitcher som står och kastar. Eftersom att axelleden är känslig utav bara helvete så snacka om att det sliter på hans axelled, liggament, muskler. Därför för att kunna klara sig med den tuffa träningen de har så måste de använda steroider.

[Image: pitcher.jpg]


Jag förstår att eliten tar, och det är till en viss utsträckning bra tycker jag, för det betyder att det pallar med och inte går sönder, som i sin tur gör att de kan leverera som de gör och vi i publiken får en bra jävla underhållning.
yees den är grym. Det är sjukt mycket mera utbrett än vad man tror.
Japp lite väl glorifiering i hela rullen, samma sak när man kollar cannabis dokumentären The union. Man får också tänka på vilka läkarna är som ställer upp på att visa bra studier, hurpass seriösa de är etc.
Ibland förekommer det att de blir payyade för att visa bra saker om ämnet helt enkelt. Gäller att vara kritisk!

Förövrigt är det en helt okej rulle som ger en bättre bild om steroider, än skräckpropagandan.
Alltså, USA och steroider haha.. Finns en anledning till att det inte utförs några dopningskontoller inom framförallt college fotball samt baseball. Kan säga att när det kommer till framförallt fotballen så är det nog mer regel än undantag att ta droids. Samma ser jag på mitt gym och det är inte speciellt svårt att fixa själv. Men dubbelmoral från samhället? Njae, har sett den dokumentären innan och det känns som dom varit rätt nogranna i sitt val av läkare att intervjua etc.

Nån som prövat droids här?
Commander Skrev:Alltså, USA och steroider haha.. Finns en anledning till att det inte utförs några dopningskontoller inom framförallt college fotball samt baseball. Kan säga att när det kommer till framförallt fotballen så är det nog mer regel än undantag att ta droids. Samma ser jag på mitt gym och det är inte speciellt svårt att fixa själv. Men dubbelmoral från samhället? Njae, har sett den dokumentären innan och det känns som dom varit rätt nogranna i sitt val av läkare att intervjua etc.

Nån som prövat droids här?

Commander: Är det inte så att typ Baseball, amerikansk fotboll, NHL(?!!), ligorna inte står under någon slags regering eller förbund, som det finns här i Sverige, på såviss att det inte ens utför några dopings tester regelbundet? Jag har hört något liknande, tänkte om du visste.
russel Skrev:Commander: Är det inte så att typ Baseball, amerikansk fotboll, NHL(?!!), ligorna inte står under någon slags regering eller förbund, som det finns här i Sverige, på såviss att det inte ens utför några dopings tester regelbundet? Jag har hört något liknande, tänkte om du visste.

Jag är inte säker men jag tror det är så, om nån vet exakt får ni gärna rätta mig! Men hur som helst så tror jag inte det finns någon central myndighet/organisation likt den vi har i Europa som kollar doping bland idrottare. Jag har fått känslan att man helt enkelt bara sopar problemet under mattan och ser åt ett annat håll vad gäller i vart fall fotball och baseball (NHL är jag inte säker på). Varför gör man så? Min teori och som jag även hört från många amerikanska vänner är att det helt enkelt beror på att man inte vill ta tag i problemet för det skulle rasera hela sporterna iom att det är så väldigt utbrett. Inom college fotballen som jag har bäst koll på kan jag som sagt säga att det i stora drag är mer regel än undantag att kidsen dopar sig.

Sen kan vi ju ta baseballen som ett annat exempel där man spelar (tror jag i runda slängar) ca 260+ matcher per säsong = svårt att återhämta sig mellan matcher och samtidigt få bättre fysik av träning (även om baseball är långt ifrån världens mest ansträngande sport) och som någon nämnde tidigare så riskerar i synnerhet pitchers att pajja axeln och då är droids ett ypperligt bra sätt att kunna hålla igång med lite lr nästan ingen vila och fortfarande ligga på topp och bli starkare.

EDIT: såg nu att det var ju du russel som drog det där om pitchers innan! Smile

Som sagt, en del är spekulationer och teorier från min egen sida så om nån har bättre faktaunderlag får ni gärna rätta mig! Smile
Commander Skrev:Alltså, USA och steroider haha.. Finns en anledning till att det inte utförs några dopningskontoller inom framförallt college fotball samt baseball. Kan säga att när det kommer till framförallt fotballen så är det nog mer regel än undantag att ta droids. Samma ser jag på mitt gym och det är inte speciellt svårt att fixa själv. Men dubbelmoral från samhället? Njae, har sett den dokumentären innan och det känns som dom varit rätt nogranna i sitt val av läkare att intervjua etc.

Nån som prövat droids här?

Menar du att du ser att om någon dopar sig?