Casanova Lounge

Fullständig version: Hur gör ni med "konkurrenter" :P
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2
Hur gör ni med andra killar tjejer faller för? Alltså inte bara ngn som går fram på krogen och snackar utan någon de investerar i, sms-ar med osv.

Att säga att han inte är bra osv vidare brukar ju oftast sluta med backfire men finns det några tekniker som funkar?
The fuck? Don't care och var bättre.
Yeah, som pingvinen säger. Ibland så investerar dom i andra, ibland är man nummer ett. Inget att lägga nån känslomässig vikt på
Allt i från tillfälle till tillfälle. Men brukar typ undvika att snacka om dom, eller hitta nåt som de e "svaga" på. Å utmana dom på det (om man träffar dom). Men det får inte bli så uppenbart att du är ute efter att förnedra honom. Utan lite subtilt sådär så alla bara märker att han e sämre Smile

Också att hålla framen. Om de börjar se upp till dig å söka din validation är ju biffen kirrad.

När ni pratar om saker å hon snackar om vad han tkr å tänker. Så brukar jag (beroende på) dissa det å vara "över" honom. Typ, lilla pojken vet inte bättre. etcetcetc

Att vara roligare/mer spännande är också en grej som funkar. Center of attention. Drama etc, det händer mkt runt dig. Projicera det.

Visa också att han inte är nåt hot och att man inte är orolig. Typ våldsamma pojkvänner. Antingen viker man sig - å e faggot å får ingen pussy. Eller så är man orädd för honom å ba: "Va ska han göra?!"

De blir lite tuppfäktning men vfan.

_____________________

De beror ju på vad du har med för pojkvän/konkurrent att göra. En gång tog jag en tjejs nr medan hon var me sin kille. Frågade:

(mitt i konvon)
JAG: E ni tsmans?
HAN: Ja de e vi. (håller om henne. drar henne nära)
JAG: OK. No disrespect men skulle ja kunna få ditt nr?
HON: visst. *ger nr*

Killen började asslicka mig som fan efter det. Där pajja han de ju bara för sig själv. Jag å bruden började flörta och sen sabba jag det själv. Menmen. Du förstår sensmoralen.

__

En annan gång så flörtade jag med en tjej. Som var skitpå. Men hade pojkvän. Pojkvännen såg smsen å ba: DE E FAN INTE OK. Sa att "det är bäst att jag lägger av". Å jag tänkte: Ok. Antingen ger jag mig - å mister henne. Eller så kör jag ba på. Å då sa jag till henne att jag inte bryg mig för jag tycker att hon är söt. Å jag står för det. Å jag kommer go for it. Å de e ingen fel med det.

__

En annan gång raggade jag på en brud på krogen - å då fick jag rätt saftigt med spö.

___

Allt beror ju på vad/vem/hur du har med att göra. Har du nåt specifikt scenario du tänker på?
En sak som hänt mig ett par gånger. Man är med en tjej och sen sitter hon och smsar med nån. Spelar ingen roll vem de är. Men då äre lite drygt. Fick rådet av å ta mobilen av na å slänga iväg den så jag gjorde det. Funka bra en gång å den tjejen sluta den andra ba "Fan göru". Nån som har bra tips på detta?
Mössan Skrev:Allt beror ju på vad/vem/hur du har med att göra. Har du nåt specifikt scenario du tänker på?
Nej inget specifikt mer allmänt. Typ man sitter och hon börjar snacka med tjejkompisen om ngn annan kille, sms-ar lr visar sms-en till sin kompis. Eller när man går ut på krogen och hon typ väntar på att killen ska komma osv.

Alltså rent allmänt bara.
noname2blame Skrev:En sak som hänt mig ett par gånger. Man är med en tjej och sen sitter hon och smsar med nån. Spelar ingen roll vem de är. Men då äre lite drygt. Fick rådet av å ta mobilen av na å slänga iväg den så jag gjorde det. Funka bra en gång å den tjejen sluta den andra ba "Fan göru". Nån som har bra tips på detta?
Slängde du iväg hennes mobil????????????????????????????????????????????????????????

wtf
Haha ja! Men i soffan, så va chill. Funka som sagt på ena å hon garva åt de hela. Va typ "hit me den där" sen kasta den i soffan Wink
GBG Skrev:Slängde du iväg hennes mobil????????????????????????????????????????????????????????

wtf

Beror ju på hur man gör det & hur man handlar efteråt.
noname2blame Skrev:Haha ja! Men i soffan, så va chill. Funka som sagt på ena å hon garva åt de hela. Va typ "hit me den där" sen kasta den i soffan Wink

aha missförstod dig. Fick en bild i huvudet av dig där du rycker ifrån henne mobilen och smashar den i asfalten Tongue
GBG Skrev:aha missförstod dig. Fick en bild i huvudet av dig där du rycker ifrån henne mobilen och smashar den i asfalten Tongue

I THREW IT ON THE GROUND!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...6QnQ#t=65s
Hörde det från Evilvalle, när någon tjej kommenterar att en kändis är snygg, så är man oseriös och reagerar inte.

HB: Damn fan han var assnygg.
Insecureboy: Yep omg, ska vi ta hans nummer så kan vi ha trekant!
Ond_Pingvin Skrev:The fuck? Don't care och var bättre.
noname2blame Skrev:Yeah, som pingvinen säger. Ibland så investerar dom i andra, ibland är man nummer ett. Inget att lägga nån känslomässig vikt på

Exakt. Jag tycker -- ironiskt nog -- att det är jävligt beta att försöka AMOG:a andra killar. Alldeles för reaktivt och investerande.
noname2blame Skrev:En sak som hänt mig ett par gånger. Man är med en tjej och sen sitter hon och smsar med nån. Spelar ingen roll vem de är. Men då äre lite drygt. Fick rådet av å ta mobilen av na å slänga iväg den så jag gjorde det. Funka bra en gång å den tjejen sluta den andra ba "Fan göru". Nån som har bra tips på detta?


Hahaha låter kul, ska testas.
Det är beta som fan tycker jag, då utstrålar du att du känner dig hotad. Grejen är att du vet att du kommer att få henne. Däremot om hon snackar för mycket och säger att hon ska träffa honom och grejjer, då tycker jag att man kliver fram och säger typ ngt liknande " träffar du honom, ses vi aldrig mer" . EFTERSOM att sånna brudar, tycker jag, ska man inte wastea tid på. De är bara hyenor.
Hahah ja det är beta men tbh är hela communityn beta enligt definition...
GBG Skrev:Hahah ja det är beta men tbh är hela communityn beta enligt definition...

Så jävla word.
noname2blame Skrev:En sak som hänt mig ett par gånger. Man är med en tjej och sen sitter hon och smsar med nån. Spelar ingen roll vem de är. Men då äre lite drygt. Fick rådet av å ta mobilen av na å slänga iväg den så jag gjorde det. Funka bra en gång å den tjejen sluta den andra ba "Fan göru". Nån som har bra tips på detta?

Det är helt okej att säga till efter en stund och stå på sig "Damn vad du är tråkig när du blippar på den där telefonen."
dvs visa att man har standards.
Silentshot Skrev:Det är helt okej att säga till efter en stund och stå på sig "Damn vad du är tråkig när du blippar på den där telefonen."
dvs visa att man har standards.

Oh yes. Med en allvarlig neutral röst. Ungefär som man uppfostrar henne.
Ta reda på hans adress...load the gun up... then you play the waiting game...

när en brud ja e me snackar om att andra killar raggar på dom... vilket dom älskar att göra... haha börjar tro att tjejer har en naturlig tendens att DHVa... anyway..

när dom gör det så reagerar ja på det som att dom berättar för mig att dom var ute i affären och köpte mjölk.. "huh..okej..intressant"

hade en tjej en gång,länge sen... gillade henne som fan men hon hade lite känslor för sitt ostabila badboy ex.. no wonder att hon föll för mig med som ja va då, samma anledning att hon föll för mig va också samma anledning som gjorde att hon stack, kan nån säga ironi ??... anyway min erfarenhet säger "just stay the fuck away from that". Smutsa inte ner dina händer, prata inte om honom. inga boyfriend destroyers som ja så snyggt försökte tillämpa genom att säga att det var synd om honom som var känslomässigt ostabil "försökte få honom att framstå som en chode) eller nått sånt...

nämner hon nånting "huh (You dont say...) ...intressant"

sitter hon me luren hela tiden brukar ja säga "times up! du har haft din telefontid nu, hand it over missy!" och ta den ifrån henne lite lekfullt... sjukt mycket du kan komma undan med om du gör det lekfullt..

som du ser har alla svaren du fått haft en röd tråd "skit i det and just be more awsome"
Sidor: 1 2