Casanova Lounge

Fullständig version: När tjejer pratar om andra killar
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Hur hanterar ni det? Typ inte direkt pratar om hur mycket hon älskar andra (eller jo, det också) men ger er lite hints ibland för att göra er avundsjuka etc.

Jag brukar inte ens reagera på något speciellt sätt, utan bara som om det var världens vanligaste grej "aha fan vad najs, men iaf...". Går dock inte in närmare på det utan låter det bara vara helt enkelt.


hur gör ni?
Ungefär som du. Det händer mig sällan att de pratar på det sättet men för bara några minuter sedan pratade jag i telefon med en tjej som faktiskt gör det hela tiden nu när du säger det. Nästan varje gång vi pratar mer än tio minuter så lyckas hon klämma in något killnamn som hon ska eller har träffat. Oftast gör jag som du och visar inget tecken på att jag är arg eller obekväm men är ganska tydlig med att jag inte har lust att prata om det.

När jag låg med en tjej som hade kille så sa jag rakt ut att jag inte är hennes psykolog och att hon får älska sin snubbe så länge hon inte berättar om det för mig.
Beror på scenariot.
Antigen skiter jag i vilket, babblar vidare, eller så håller jag med och säger att hon borde ligga med honom. Som sagt beror på vad hon säger.
[Image: you_dont_say_Brown_Egg_VS_White_Egg-s299...00-580.jpg]
Brukar hålla med och låta intresserad, då märker hon att det inte fungerar.