Casanova Lounge

Fullständig version: Dela med dig dina teasing
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Vad brukar ni säga eller göra när ni retar upp brudarna. Dela med er.
Jag är sjukt nyfiken på svaren i denna tråden!
Ahhhh, det finns inget bättre än att tease:a bruden!

Finns så mycket att göra här allt som krävs är att du är lekfull och har mycket fantasi. Hon kommer märka att du inte är som alla andra random fuck. När hon inser att du göra henne helt crazy kåt kommer hon vilja "hämnas" och därför göra allt i sin makt för att kåta upp dig.

Något jag märkt göra tjejen galen är ifall ni har slitit av varandra kläderna så kommer hon förvänta sig att du ska göra ett move. Sätta på henne, pulla henne eller gå ner på henne. Men jag har inte ens rört henne vi punanin all jag göra är att bestämt och sensuellt smeka runt omkring. För att sedan helt plötsligt lägga handen rakt på inte sticka in något finger inte gungga bara lägga alla fingrar på. Det hon tänker; okej nu kör vi. Men istället så drar jag långsamt bort handen. Nästa gång går du lite längre och sedan tillbaka.

Det ända du behöver komma ihåg är att ta 2 steg fram och 1 steg tillbaka. Sen är det bara att låta fantasin flöda.

Känslan när man lyckas är skit go du känner att du har kontroll och LMR finns inte henns på kartan när bruden kommit till en viss nivå.

Tråden som TobiasK la upp, säger också väldigt mycket om detta så rekommenderar alla som inte har läst den att göra det snarast

http://www.casanovalounge.se/showthread....d-trust-me.
Ett finger in i munnen på henne när ni hånglar som grövst, she will go mad and wants your dick badly.
Bollgrodan Skrev:Ett finger in i munnen på henne när ni hånglar som grövst, she will go mad and wants your dick badly.

hahah whata? kanske ska fieldtestas
bump
Ja finger i munnen ! Först nudda läpparna lite försiktigt och lekfullt teasa läpparna tills fingret nästan sakta slukas av hennes mun, hålla blicken fast i hennes och prata om vad som helst i långsam och fräck smått humoristisk sängkammarröst Wink
Jag gör det på fikadejt, i soffan eller där det känns ok, visst är det väl lättast när det redan blivit sexuellt med hångel och avklädning..
Gå in för hångel sen är ni väldigt nära, dra bort. Repeat.
Jag rekomenderar alla att läsa svinggcat real world seduction, där får du så sjukt mycket pushpull så det finns inte. Både verbala lines som icke verbala kroppsspråk.