Casanova Lounge

Fullständig version: Hur behålla hungern vid framgång?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Ett problem som jag möjligen delar med andra är att jag blir så bekväm när jag får ligga mycket, oavsett om det är KK-förhållande eller ONS. Istället för att flyta vidare på det nyvunna självförtroendet och försöka plocka en ännu finare brud så raggar jag mindre och blir bekväm. Exempelvis har jag en KK (HB9)nu som jag haft sen nyår. Istället för att gå ut och ragga så blir det lätt att jag tänker att "jag får ju ändå ligga" och så träffar jag henne istället för att gejma. För mig så stämmer det verkligen att hungriga vargar jagar bäst.
Nån som känner igen det här och har tips på hur man kan behålla hungern även vid framgång?
Alltså chilla, du kan inte tvinga fram motivation sådär. Faktum är att du antagligen ÄR rätt nöjd nu, det blir man rätt lätt när man får knulla en snygg tjej ganska regelbundet, not weird at all. För egen del är det dags att bryta om det börjar kännas som onani mer än som sex, vilket det oftast gör förr eller senare, och då är det dags att dra ut och hitta nytt vilket oftast inte är nåt problem alls med tanke på att man blir "hungrig" igen.

Om det är så att du runkar alls borde du sluta med det för övrigt, man blir JÄVLIGT på hugget av det. Inte bara av att man blir så kåt utan av att man VET att man måste hitta en tjej för att komma, snacka om hunger efter ett tag asså.
Jo, kanske måste tillåta mig själv att njuta lite av framgången eller vad man ska säga. För som du säger, när jag väl behöver ragga upp nåt nytt så har man helt plötsligt energin att göra det igen! Har bara gejmat sju månader så stressar kanske upp mig lite i onödan och blir överambitiös.
Runkgrejen ska testas iaf! När jag hållt upp tidigare så har det kanske varit 4-5 dagar max men man får verkligen mer energi. Har blivit ett jävla odjur i sängen då också.. Smile