Casanova Lounge

Fullständig version: Råd om KK?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Ok, så jag har en sak jag klurar lite på. Har en tjej (KK) som jag träffat tre månader. Het tjej, men med en personlighet som gör att hon aldrig kommer bli aktuell som flickvän. Hon är definitivt kär i mig och trots att hon har massa andra killar efter sig så styr och ställer jag lite som jag vill med henne. Hon vet att jag inte vill ha nåt förhållande men vill träffa mig ändå. Vi hörs varje dag, och det är i princip alltid hon som hör av sig. Jag har haft andra tjejer också medan vi träffats. Så är läget alltså.

Problemet är dock att jag är rädd att det hämmar min utveckling att ha henne kvar. Att jag har henne kvar för att få trygghet och bekräftelse när jag egentligen kanske borde ta bort säkerhetslinan. Har typ lite chode-tankar att tänk om jag inte hittar nån lika het att ligga med närmaste tiden. Så då vore det naturligtvis bäst att dumpa henne. Å andra sidan tänker jag att jag kan ha henne kvar tills jag hittar en ny KK. Så vad göra, ha henne kvar tills jag hittat nån ny eller släppa henne och "put myself out there"?

Har ni några generella regler för hur ni hanterar KKConfused?
Tvärt om, jag tycker det är bra med en säkerhetslina. Då vågar man ta risker och är inte lika needy, för hur det än går har man ligg kirrat =)
Om du bara vill ha henne som kk så skippa all comfortskit, prata inte med henne varje dag, håll de enbart på ett sexuellt plan.
Its all in your head

mPUA to the rescue!
Så länge du inte oroar dig all för mycket över att förlora henne så är det lugna puckar
Som redan sagts så ha kvar henne för att inte bli needy med nya tjejer då du redan har en annan lite halft. Kan vara jävla najs att ha någon att utvecklas på de sexuella planet med oxå, testa olika saker på. Men hur ser det ut emellan er då? Avstår du massa utekvällar för att vara med henne istället?
noname2blame Skrev:Som redan sagts så ha kvar henne för att inte bli needy med nya tjejer då du redan har en annan lite halft. Kan vara jävla najs att ha någon att utvecklas på de sexuella planet med oxå, testa olika saker på. Men hur ser det ut emellan er då? Avstår du massa utekvällar för att vara med henne istället?

Tror problemet är just det du är inne på. Har nog lagt för mycket tid och energi på henne helt enkelt. Ska fortsätta träffa henne, men mer sällan och lägga mer tid att gå ut och ragga andra brudar och fortsätta utvecklas istället.
Tack som fan allihopa, många bra råd som hjälper mig massor!