Casanova Lounge

Fullständig version: Hur kräsen är du?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Något som jag undrat länge är hur mycket utseende egentligen spelar roll för vissa:

Jag själv kan inte påstå mig vara särskilt kräsen. Det som spelar störst roll för mig är utstrålningen som bruden har. Finns en brud i min klass som inte är särskilt snygg egentligen, vissa skulle påstå att hon har lite för mycket att ta i (med andra ord: hon är smått nära gränsen till mullig, men ändå inte), men hennes utstrålning gör att hon är fan en av de tjejerna jag trånar efter mest. Självklart, det finns nog hur många snyggare brudar än henne som jag hellre skulle ta, men trots att hon inte har den där självklara "snygg"-looken så är hon ett självklart val för mig.

Annars så tycker jag inte utseende är SÅ värst viktigt. Visst, i 99% av fallen går jag fram till snygga brudar och vill helst ha dem. Men en gång, när jag raggade på en het tjej, gick bra som fan.... så missa jag öppet mål. Jag var sjukt jävla kåt. Som ett djur. Kåtare. Otroligt kåt. En småtjock brud föreslår hemgång. Jag tänker egentligen "Äh fan, varför inte? jag kan testa på allt. Sen så finns vissa polare som säger att tjocka brudar är otroligt sköna". Och jag ångrar inte det där en sekund, då hon var otroligt bra i sängen. Denna kväll var kvällen då jag slutade döma ut mindre snygga/fula brudar på en gång utan att se vad de har att erbjuda.

Särskilt när jag är full så spricker gränserna ordentligt.



Hur kräsna är ni? Vill ni bara ha Stureplansmodeller eller kör ni på allt? = )
Ne, rätt kräsen, klarar inte av feta chix assåååeee
gör det som känns bäst för dig, jag är sån som går nästan mer efter personlighet än utseende inom rimliga gränser, feta chicks och chicks som ser ut som en tillplattad hund i nyllet går fett bort. Men annars tjejer som ser helt okej ut kan jag bli sjukt tända på om de har en härlig personlighet, utstrålning etc..
de beror på hur full jag e, men inga tjocka brudar, LITE mulliga går bra i vissa fall.
om de är snygga bryr jag mig inte om deras personlighet. Men däremot orkar jag inte ragga upp dem om d är tråkiga, för mycket förarbete om man inte har kul. Detta gäller givetvis bara ons. Om d ska vara flickvän så är jag sjukt kräsen.
SHOW BOAT ÄR SÅ VÄLKOMMEN SÅ <3
165 med C-kupa varken mer eller mindre, smal och INTE kort hår annars får det va.
No fatties för mig heller, annars, one night stand (om jag är nykter dvs) går jag mycket efter utseendet, dock i förhållande snarare typ 30 % utseende och 70 % personlighet.
Vill bara ha tjejer som är min typ, känns ju helt satans värdelöst och ytligt annars? En tjej som är en 7-7.5a i utseende kan va sexigare än en skitsnygg brud om första bruden är en matchning å inte den andra. Kan bli NOG så tänd på en vanlig söt tjej utan värsta häcken å tuttarna etc. Men visst - ju snyggare dessto bättre och det finns en gräns nånstans runt 7-8 av 10 där under det är useless... men utseende är inte det enda som har betydelse? Ger den snyggaste bruden alltid bäst avsugningar och är hon automatiskt bäst umgänge? (frågar jag utan att ha varit i närheten av att trycka på 190 st av dom).

Så - snygg enligt min kriteria (dvs JA istället för NEJ), feminin och villig, inte för jävla pantad, går att snacka med, tycker jag är fantastisk... är vad jag vill ha xD. Ungefär så.

Att många killar BARA vill ha utseende tror jag beror på samhällets normer och porrskada och en vilja att visa upp nåt. Visst för vi är biologiskt programmerad att vilja ha vissa drag men det känns ju fel att ENBART vilja ha yta och enbart bry sig om att tjejen placerar sig så högt det går på en objektiv 1-10 skala? Hur sexig är hon om hon är tråkig eller jobbig i jämförelse med social, värdegivande, utstrålar rätt saker å glad? xD

Har blivit SÅ MYCKET mindre utseendefixerad när jag slutade runka / kolla på porr. Det jag vill ha är människan/kvinnan (där nice utseende/kropp är en del av det) snarare än visuell perfektion. Porr fostrar killar att fokusera på all stimulering och objektifiera tjejer. Bryr mig inte nämnvärt i det specifika i hur bruden ser ut, blond, brunette etc - bara hon är HET/nog fysiskt attraktiv å rätt person.

En kompis är en natural som uttryckte sig i dessa ordalag förut när vi diskutera brudar; "En tjej behöver inte va så jättesnygg egentligen. Jag orkar inte bry mig nämnvärt om average snygga brudar på stan.... men om en tjej OSAR SEX blir jag helt darrig i knäna", hahahaha. Även om han är mycket mer erfaren än jag är tycker jag det ligger nåt i det. En tjej kan va snygg utan att jag finner henne så jävla SEXIG.

Men ja, jag vill inte slicka fittan på nån småfet brud eller ligga med henne. Tycker det är low value och jag kommer integrera ett tänk/beteende som är high value. Det är jag värd. Jag är hellre ensam än med fel människor - gäller både tjejer och folk i allmänhet.