Casanova Lounge

Fullständig version: 11 grundläggande steg i attraktionsdynamik
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Hittade en gammal goding, bra stuff! läs den.


Det mest grundläggande man kan säga är att kvinnor letar efter en alfahane. De flesta tjejer skulle aldrig erkänna det, och ännu fler tjejer vet inte ens om det. Attraktion är en känsla som ska hjälpa oss att höja vår förmåga till överlevnad och reproduktion så mycket som möjligt, och för tjejer handlar det mycket mer om överlevnad, medan det hos killar handlar mycket mer om reproduktion. Förhållandet är ungefär 90-10/10-90. Det är därför mycket viktigare för en kille att tjejen är snygg än det är viktigt för tjejen att killen är snygg. Men det är varken killen eller tjejen medveten om. Som DavidD säger: "Attraction isn't a choice".

Kontrollerad attraktionsdynamik handlar om att kunna projicera nyckelegenskaper genom sitt beteende. Killar som är svin har ofta inga problem med att få tjejer, och det är därför många tjejer till slut säger att alla män är svin. Anledningen är att killar som är svin naturligt projicerar många egenskaper som faktiskt är alfa. De är auktoritativa, de kan ta med sin omgivning genom ett brett emotionellt spektra och de är alltid övertygade om att de själva är "mannen". Det där med det emotionella spektrat är det mest luriga som finns när det gäller attraktionspsykologi. Man måste inte ge en tjej positiva känslor för att skapa attraktion, bara känslan är stark, för känslor skapar spänning, och spänning skapar attraktion. Politiskt korrekta killar är ofta för tråkiga för att skapa den spänningen.

Man måste dock inte vara en bad boy för att signalera precis samma saker. Du kan fortfarande vara världens schysstaste kille, och ändå skapa attraktion på samma sätt. Bättre tillochmed. Om du dessutom är schysst betyder det att du har en chans att faktiskt behålla tjejen när hon lärt känna dig lite mer, och hon kan vara lycklig med dig.

För att ge lite handfasta råd ska jag dra fram några exempel ur huvudet. Jag har några böcker som jag ska skicka till dig som går in djupare på detaljer.

1. Du är den du tror att du är.
Mystery har sagt en väldigt bra sak om det här. "Illusions are just illusions, but the fear of illusion is real." Vi är vad vi projicerar. Om du projicerar alfaegenskaper är du en alfahane.

Om du fejkar ett beteende kommer det så småningom att vändas tillbaka emot dig. Därför är det viktigt att du genomgår en psykologisk förändring om du inte redan är övertygad om att du är "the man". Många människor går hela livet i samma mönster, och tror att det är den lott som tilldelats dem. Det är inte sant. Om du så skulle vara den mest osäkra killen som finns kan du bli säker, och tvärtom. Om du skulle behöva (de flesta behöver det i viss mån) hjälp så ska jag ge dig tips på 3 olika tekniker från den kognitiva och den behavouristiska psykologin.

a. Affirmationer
Hjärnan är utformad på ett sätt som gör att ett tankemönster blir mer och mer dominerande ju fler gånger vi tänker den tanken. Människor med ätstörningar sitter fast i ett tankemönster som man kunnat visa vetenskapligt. För varje tanke vi tänker skapar vi nya nervvägar som lättare aktiveras för varje gång. De här utnyttjas av många psykologer för att bryta tankemönster. Gör en lista på egenskaper som du vill ha, och säg till dig själv att du redan har de egenskaperna. Flera gånger i rad, flera gånger om dagen. En affirmation som jag använder ibland är "Jag är lugn och trygg och säker i allt jag gör", ungefär 20 gånger. Om man aldrig testat det innan blir man förvånad över hur bra det fungerar.

b. Anchoring
Det här är taget ur NLP (neurolingvistisk programmering), som nog är det mest intressanta psykologiska perspektiv som finns. =D
Det grundar sig på experimentet med Pavlovs hundar. All inlärning sker associativt, och man kan tala om något som kallas för klassisk betingning. Det du gör är att du förankrar en känsla till en specifik handling. Sedan förstärker du den förankringen, och när du är klar kan du stimulera fram känslan genom att bara utföra handlingen. Om man är manipulativ av sig kan man kontrollera människor på det här sättet. Om du gillar illusionism skulle du älska NLP. Jag har fått människor att glömma bort sitt namn genom att få dem att associera glömska med en beröring på axeln, och det är fruktansvärt lätt att få människor att alltid välja det man själv vill att de ska välja om de står inför ett val.

Nog om magi, du kan associera en känsla till precis vad som helst. Om du ser någon le mot dig kommer du att bli gladare, för den förankringen planterades i dig från dagen du föddes. Tänk dig en situation du är helt säker i. Det kan vara bilkörning, fäktning, nintendo 64 eller något annat, och tryck sedan på ett speciellt ställe på handen när du är i den situationen. Sedan kommer du att kunna få fram den känslan igen genom att trycka på det stället. Det här är en boost, och inte ett sätt att leva. Men alla behöver en boost ibland. Det är en bra reservplan.

Kolla Derren Brown på youtube om du vill se mer av NLPs applikationsområden.

c. Symbolikdrama
Många människor har saker som förföljer dem sedan barndomen, eller andra saker i livet som gjort dem osäkra. Jag levde länge med en grej som en tjej sa till mig när jag gick i sjuan. Grejen är att allt som styr din psykologiska frame finns och utspelar sig i ditt huvud. Om du verkligen vill gå långt kan du omprogrammera minnen, men jag rekommenderar inte det. Om du har varit med om något som sänkt ditt självförtroende, tänk dig då tillbaka till den situationen, gå fram till dig själv och trösta dig. Gör det levande. För vissa låter det här jätteskumt, men allt finns i huvudet, och allt kan du styra om du bara vet hur. Minnen finns inte kvar längre än max några dygn egentligen. Det är den tid det tar för synapser att återställas till sitt ursprungsläge. Varje gång du minns något måste du återskapa hela minnet. I den bemärkelsen kan ett minne finnas kvar hela livet, men det är bara exakt i några minuter, och hyfsat exakt i något dygn. Efter det kommer du bara att bygga upp en bild av vad du tror hände.

För att ge dig ett exempel, och för att återknyta till det jag berättade om mig själv: det jag gjorde var att gå fram till mig själv och säga "hon hade fel", för i backspegeln vet jag att hon hade det.

Anledningen till att jag tog upp så mycket om det här är att det nog är det mest viktiga. Allt det övriga bygger på en grundläggande självsäkerhet, och om du nu inte redan är absolut säker i dig själv så är det här hjälp för att bli det. Målet är inte att fejka ett beteende, utan att faktiskt bli den som tjejer attraheras av.

2. Preselektion
Om du tidigare haft flickvän har du säkert märkt av det här. Om du redan är förvald kommer andra tjejer att ha lättare för att välja dig. Någon annan har redan skött selektionsprocessen åt dem. Lite som att man hellre köper en vara av ett visst märke om man vet att en kändis använder det (tack för den alla manipulativa reklammakare därute).

Du måste inte gå runt och skryta med alla dina tidigare flickvänner för att trigga det här, även om det är bra att ha några roliga/intressanta historier som inbegriper en tidigare flickvän. Jag var tillsammans med en tjej en gång som blev erbjuden att vara med i Moore. Om jag gick fram till en tjej och sa det skulle hon bara tycka att jag var en arrogant idiot som försökte imponera genom att skryta, men om jag skulle kunna få med det lite försiktigt i en historia som inte alls handlade om det så skulle hon bli attraherad av mig. Det är inte något jag tror, utan något jag vet. Attraktionsknappar är otroligt lätta att trycka på, och även om det inte innebär att hon kommer att kasta sig över mig kommer det att innebära att jag får lite mer spelutrymme.

Historian som jag nyss nämnde är en s.k. DHV-historia, Definition of Higher Value. Allt du gör som höjer ditt attraktionsvärde i tjejens ögon är DHV-spikes. Det som är viktigt att tänka på är att en DHV-historia aldrig får handla om DHV-grejen. Om du vill få tjejen att veta att du är en ledartyp ska du inte säga att du är ledaren i ditt gäng. Det är att skryta, och självsäkra killar försöker aldrig skryta. De har inget behov av bekräftelse från människor de knappt känner. Säg hellre något i stil med:

"Jag måste bara berätta det här. Jag var ute med mina vänner i helgen, och vi hade inget att göra, så jag sa att vi skulle dra ut till min kompis stuga på landet och bjuda över några tjejer som jag känner. Det var egentligen tänkt att vi bara skulle vara några stycken, men sedan stötte vi på några andra vänner på vägen, så jag bjöd med dem också. Det slutade med att vi var typ 30 stycken i en stuga på 45 kvadratmeter. Iaf, när vi hade varit där i ungefär tio minuter knackade det på dörren, och in kom fem poliser. Det visade sig att grannen hade trott att vi hade gjort inbrott, och ringt 112. Jag fick prata med poliserna i en kvart innan de trodde på att vi inte hade gjort något olagligt. När de hade släppt misstankarna var de jättetrevliga, så jag bjöd in dem. Så det slutade med att vi var 35 pers i en stuga på 45 kvadrat, varav 5 stycken var poliser."

Den historian var helt påhittad, men det är typ så en historia ska vara uppbyggd. De understrukna områdena är DHV-spikes. Det framgår av berättelsen att jag ha vänner som lyssnar på vad jag säger, och litar på mig, att jag känner tjejer som vill spendera tid med mig om jag bjuder med dem (preselektion), att jag och min umgängeskrets är intressant nog för att andra ska vilja följa med utan någon förberedelse, att jag är lugn och säker i en stressande situation, att jag tar hand om min grupp och beskyddar dem och att jag gärna lär känna människor som många skulle känna sig hotade av. Märk väl att historien aldrig handlade om mig. Allt de här egenskaperna är viagra för tjejer, och genom att bädda in det i en historia som handlar om något helt annat kan jag säga allting utan att skryta ett dugg. Bara historien i sig är tillräckligt intressant för att lyssna på.

Du måste inte säga ett ord alls heller. De mest kraftfulla sättet att demonstrera preselektion är att inte ge bort sin rapport gratis till tjejen du är intresserad av. Rapport är en psykologisk term som beskriver det tillstånd som två människor hamnar i när de gillar varandras sällskap. Man kommer att kopiera varandras kroppshållning och kroppsspråk (mirroring), man kommer att matcha varandras pupillstorlek, synka sina andetag, le samtidigt, avsluta varandras meningar, och till slut även synkronisera varandras hjärtslag. Rapport inleds alltid av en av personerna, och den som inleder rapporten är den som helst vill uppnå det. Den som inleder det är alltid den som tror sig tjäna mest på det. Undermedvetet så klart.

Om du kan få vilken tjej du vill, varför skulle du då ge bort din rapport gratis? Du vet killar som går ut på krogen och erbjuder sig att köpa en drink till en tjej för att få prata med henne en stund? Hur lamt är inte det? Inte nog med att man gör det pinsamt uppenbart att man redan gillar henne, man är beredd att betala för att få prata med henne. Vad säger det om killens uppfattning om tjejens värde i förhållande till hans eget? Interaktioner kommer alltid att styras av de interagerandes uppfattning av sitt eget värde i förhållande till den andres. Om man börjar med att ge bort sin rapport som om den inte vore värt något signalerar man att man redan avgudar tjejen, innan man ens lärt känna henne. Vilken tjej går på det och tror att det inte bara är ett trick för att på sikt få henne i säng? Ingen tjej vill känna sig som en prostituerad, och ingen tjej vill kasta bort sin tid på en kille som inte är värd den tiden.

Din rapport är f*cking guld värd. Varje millimeters intrång i ditt personliga revir ska förtjänas. Om du pratar med en tjej som alla vill ha, och behandlar henne som om hennes utseende inte ens gjort ett intryck på dig kommer du att signalera att du har många alternativ, för uppenbarligen är skönhet så vanligt för dig att du har börjat välja tjejer pga deras djupare egenskaper. Allt detta sker undermedvetet. Om du berättade för tjejen vad du höll på med skulle hon inte förstå vad du pratade om, men tjejer är otroligt känsliga för subliminala signaler.

Hur kan du då göra det? Negging är ett sätt. Ge henne en negativ komplimang, typ ”du blinkar mycket”, och sedan direkt berätta en DHV-historia. Ge henne INTE en chans att svara, för då kan hon bli sur och sedan dissa dig. Så som attraktion ser ut är det tjejen som väljer killen. I vanliga fall kommer en kille att dra i en tjej, varpå hon skjuter ifrån lite, varpå han drar lite mer osv. I det här fallet kommer du att skjuta ifrån henne lite, varpå du berättar något som får henne att vilja komma närmre dig. Negga inte för mycket bara, och bara i början. Det är till för att sänka hennes sociala sköld. Alla människor har sociala sköldar, och vackra tjejer i synnerhet. De blir ofta stötta på.

När du börjar prata med henne, stå lutad från henne. Prata gärna över axeln. Vänd dig inte mot henne förrän hon förtjänat ditt intresse.

3. Ledaregenskaper
Attraktion är väldigt primalt, och på den nivån är vi inte mycket mer sofistikerade än djur. Gruppens ledare kommer ha det störst utbudet av kvinnor. Du måste antingen vara en ledare, eller iaf i ledarens innersta cirkel. Exemplet jag gav ovan är ett exempel på en sådan DHV-historia som kännetecknar det.

Men ponera att du inte är ute med hela din umgängeskrets. Kanske att du till och med är ensam när du går fram till en grupp (det är btw så du ska göra. Man ska inte gå fram till en ensam tjej om det inte är tydligt att hon kommer att vara stilla där hon är en stund). Det finns några ickeverbala cues som kommer att få dig att framstå som en naturlig ledare, även om du inte känner någon i gruppen du är i. Kom ihåg att det du säger bara står för 10% av allt du kommunicerar. Vi sänder ut ca 10 000 tolkningsbara signaler i sekunden. Vi har flera hundra muskler i ansiktet som kan samarbeta till flera tusen olika ansiktsuttryck, vi beräknar vinklar i en människas kroppshållning, vi bedömer tidsfördröjning i rörelser, energi i gestikulering osv. Du kan stå och säga att du är världens tråkigaste person, men om du ler när du säger det kommer folk bara att höra ”jag är en rolig person”.

Det första du ska tänka på är att stå lite vänd bort. Din rapport är inte gratis.
Det andra du ska tänka på är att inte röra dig för mycket. Den som rör sig minst är minst reaktiv, och den som är minst reaktiv är en naturlig ledare (ledaren är proaktiv).
Om du ska gestikulera med händerna. Vrid ner energin, och håll händerna under naveln. Dölj inte ditt ansikte eller ditt bröst när du pratar.
Stå rak i ryggen och ha inte händerna i fickorna. Om du måste, så ha dem i bakfickorna så att du ändå har ett öppet kroppsspråk. Händerna framför kroppen indikerar att du försöker skydda dig, och en ledare känner inget behov av att skydda sig om det inte finns någon fara i närheten.
Stå framskjuten med bröstet och avslappnad i axlarna.
Ha händerna öppna, inte stängda.
Le i början, men slå av leendet sen. Se inte sur ut, men den som hela tiden ler söker bekräftelse. Det gör inte en ledare. Le när det finns anledning att le.
Ta på människor när du talar med dem. Inget hotfullt eller sexuellt. Stöt till på axeln för att få någons uppmärksamhet.
Tala högt och tydligt. Den som talar högst kommer flest att lyssna på, och den som flest lyssnar på har störst auktoriet. Så länge du inte skriker kan du inte tala för högt, och även om det vore så är det värre att tala för tyst.
Om en tjej inte hör vad du säger, luta dig inte fram. Tala högre. Om du inte hör vad en tjej säger, luta dig inte fram. Be henne tala högre. Att luta sig fram kallas att pecka. Den som peckar mest har störst intresse av att höra vad den andra säger, och ger därmed bort sin position som ledare.
Titta alltid på den du pratar med. Flacka inte med blicken. Om du ska titta åt sidan för att
tänka, titta uppåt då, inte neråt.
Vänd dig aldrig fort om när du hör ditt namn. En fjärdedel av en sekunds fördröjning räcker för att signalera proaktivitet. Du kan träna genom att alltid röra ögonen först, och sedan huvudet.

Ha lite känsla i det här med. Du ska inte framstå som stel, men det är bra att alltid ha det här i åtanke.

4. Beskyddare
Du beskyddar dem du älskar. Du erbjuder trygghet. Det här är jätteviktigt, eftersom tjejers fokus ligger till 90% på överlevnad, och 10% på reproduktion.

Du måste inte göra det svårt. En DHV-historia kan trigga attraktionsknappen, men det kan också vara en sådan sak som att du går närmast vägen när du går med en tjej på en trottoar, håller henne i handen om hon är rädd, går någon cm framför när ni går förbi några som ser skumma ut (samtidigt som du håller henne i handen). Trygghet är något man utstrålar mer än något annat dock. Om du följer kroppsspråksanvisningarna ovan är det mesta redan infattat. Ha mindsetet att du inte är någon som söker bråk, men om det blev oundvikligt kan du skydda dig själv och alla som står under ditt beskydd. Om du inte utstrålar rädsla kommer din trygghet att smitta av sig. Och ärligt talat, hur ofta behöver man egentligen vara rädd? [crazy]

Fortsättning följer
5. Socialt värde
Som ledare är ditt sociala värde redan 100, men bara för att vidga definitionen lite tar jag upp det här med. Se över din umgängeskrets. Jag skulle personligen aldrig säga upp en vän för att han sänkte mina chanser att få en tjej, och jag skulle aldrig respektera någon som gjorde så, men tänk ändå på vilka du ses med när du går ut, eller när du är med en tjej du gillar. Om du går ut bör du kanske inte ta med dig den värsta clownen du känner. Ett senare tillfälle skulle kunna passa bättre att introducera dina vänner med andra uppfattningar av vad social kompetens är. Jag har flera sådana vänner som är jätteroliga att vara med om man är på en nivå då man är beredd att ge dem en chans, men som jag aldrig skulle winga med.
Det jag vill få sagt är att du bedöms utifrån din umgängeskrets. När du pratar med en tjej i syfte att få henne attraherad av dig inbjuder du henne sekundärt till att bli en del av din umgängeskrets, och det är då inte oviktigt vilken typ av umgängeskrets du inbjuder henne till. Hon skulle troligtvis mycket hellre träffa en känd bandmedlem än en kille som skämtar om sex hela tiden. Gör btw inte det. Skämta om sex dvs. Låtsas inte att du är osexuell, men om du pratar om sex hela tiden kommer det att signalera att du är frustrerad, vilket en preselekterad kille aldrig behöver vara. Prata om sex om det är kalibrerat, men dra inte den med norsken, tysken, Bellman och horan för att få tiden att gå.

Var intressant. Om du är intressant kommer människor att bli intresserade av dig.
Här är hemligheten *trumvirvel*: Du kan prata om absolut ingenting i flera timmar och ändå få folk helt fascinerade. Det enda är att du måste brinna för det. Om du inte har något som du brinner för redan, skaffa det. Jag har pratat med folk som har fått reptillverkning att låta som det mest otroliga som någonsin existerat, och jag har suttit som ett barn framför kalle ankas julafton och lyssnat, och jag har själv pratat i timmar om fysikaliska formler och fått folk att dra efter andan. Hemligheten är hur enkel som helst. Det är inte vad du säger – det är hur du säger det.

Grattis till ditt intresse för ett ämne som kan fånga vilken tjej som helst med. Jag har aldrig pratat med en tjej som inte älskar psykologi, och som vill lära sig mer om det. Lär dig ”häftiga” saker. Gruppdynamik, NLP osv. Om du lär dig NLP kan du lära dig illusioner, och visa för den du pratar med att det du säger är på riktigt. Det finns inte ord för att beskriva fascinationen man kan skapa med det.

Tänk på det här med: Om du berättar en intressant sak kommer folk att säga: ”det var intressant”. Om du berättar tio intressanta saker kommer folk att säga: ”du är intressant.

En annan sak gällande socialt värde. Du kommer alltid att bli bedömd utifrån situationen du är i. Om du pratar med några tjejer, och en av tjejerna säger: ”håll min väska medan jag går och köper en drink/hälsar på en kompis därborta/går på toaletten”, svara då med att du ska dra strax, eller något liknande. Det är ett sätt att shittesta dig (kommer mer till det sen), och det är det enda shittest som jag känner mig osäker inför. Om du kan hitta ett sätt att komma runt det så berätta det gärna. Tongue Antingen kommer hon att stanna kvar hos dig, eller så kommer hon att ta sin väska och gå. Båda alternativen är bättre än att hela rummet ser dig stå snällt och hålla en väska i väntan på några tjejer. Bedöm det här själv med. Bara du vet hur pass väl du känner tjejen, och hur situationen ser ut. Om det är ett set som du inte riktigt bryr dig om, var då hellre beredd att blåsa det setet och dra vidare än att blåsa din chans med alla andra set den kvällen. Socialdynamik är grym.

6. Motivation
Du är någonstans, och du är på väg någonstans. Tjejer attraheras av killar med framtidsplaner och livsmål. Här är kickern: det spelar ingen större roll vad det är ditt mål är, så länge du kämpar för det. Du kan sikta på att bli hjärnkirurg, musiker, filmskapare, arkitekt, djurskötare eller [insert random] karriär. Om du brinner för det kommer hon att märka att attraheras av det.

7. Kongruens
DavidD pratar om det här, fast med ett annat ord. Han talar ibland om shittests. Om en kvinna shittestar dig är det för att hon vill hitta luckor i ditt beteende. Om saker verkar gå bra, och hon plötsligt säger att du ser ut som en tolvåring – bli inte nedslagen då. Det är en bra sak. Hon är så pass attraherad av dig att hon vill se om du verkligen är värd att satsas på. Det här är så lätt det roligaste man kan uppleva inom PUA. Vad du än gör, bli inte sur, ledsen eller tyst. Om hon säger så när du är på en krog kan du helt enkelt bara svara: ”Ja, men säg inget till vakterna. Jag fick ljuga lite för att komma in här.” Om hon säger: ”du suger på att ragga”, säg då ”inga förhastade slutsatser nu, jag försöker bara vara trevlig”, osv. Jag tror att du får bilden. Var aldrig sur och var aldrig reaktiv. Hon kan inte rubba dig. Om hon försöker, behandla henne då som om hon vore din lillasyster. Det är sött att hon försöker rubba dig, och inte riktigt värt att tas på allvar. Du måste inte svara på något roligt sätt heller. ”Haha, du är rolig du” funkar precis lika bra. Ha alltid den frasen i bakhuvudet.

8. Investering
Det vi investerar mest i kommer att vara värt mest för oss. Ju mer hon berättar för dig om dig själv, och ju mer hon får veta om dig, desto större investering står på spel. Få henne att kvalificera sig för dig. Du kan t.ex. säga ”berätta tre saker om dig själv som får mig intresserad nog att vilja spendera lite mer tid med dig”. Om hon gör det kommer hon att ha investerat i dig, om hon säger att hon inte vill säger du bara ”vet du, jag försökte bara var trevlig. Egentligen är jag inte så intresserad”. Tongue Säg det skämtsamt så att det inte låter som att du dissar henne, men dissa henne kroppsspråkmässigt en stund. Belöna gott beteende, och bestraffa dåligt beteende. Operationell inlärning kallas det, och det är lika gällande för oss som för hundarna som Pavlov lekte med hela tiden.

Om hon säger tre intressanta saker om sig själv, belöna henne då för det genom att vara intresserad och bekräfta henne. I det läget är det helt okej att visa intresse, för där har hon förtjänat det.

En bra grej att ha med sig i det här syftet är en ”lock-in-prop”, eller en ”memory-item”. Om du har en hatt t.ex. kan du sätta den på hennes huvud och säga ”håll den här lite” medan du pratar med någon annan i gruppen. På det sättet kommer du fortfarande att ha en hook på henne. En (ett?) memory-item är ett föremål som påminner om den där tröjan som ens ex glömde hemma hos en, och som fick en att tänka på henne varje gång man såg den. Köp ett snyggt halsband som ändå är billigt, och ha det runt halsen. Om kissclosear (kysser) en tjej och ska se henne igen dagen efter, sätt då halsbandet runt hennes hals och säg att hon ska ta väl hand om det så länge. Det kommer att bli hennes förankring till dig då du inte är nära henne längre, och tro mig – hon kommer att tänka mycket mer på dig. Det är också sjukt alfa att göra en sån grej. Det är inte bossigt, men det är sjutton så självsäkert… fast på ett ganska gulligt sätt i tjejens ögon. Gulligt på ett sånt där sätt att killen tagit med henne genom ett helt spektrum av känslor.

9. Emotionell berg-och-dal-bana
Ta med henne genom ett helt spektrum av känslor. Känslor kommer att vara det som skapar attraktion hos henne. Logik ges inget spelrum här, annat än när det handlar om kartläggning av beteendet. Detta kommer att öka hennes investering. Vårt minne är inte linjärt, och vår uppfattning av intensiteten i en interaktion bedöms utifrån vårt känslosvar. Om du kan ta henne igenom flera starka känslor på samma kväll (var försiktig med ilska, hat och sånt), och kan trigga de känslorna vid olika platser med olika associationer kommer hon att få uppfattningen av att ni känt varandra väldigt länge. Du kan få en tjej att känna det som att hon känt dig i flera år på en och samma kväll. Minnet är inte linjärt… det är seriöst en helt fantastisk insikt.

10. Kinoeskalering
Det här ska du läsa mycket om. Allvarligt talat. Kinoeskalering är det som skiljer din blivande flickvän från din blivande tjejkompis. Kino står för kinestetik, dvs. beröring/känslor. Målet med kinoeskalering är inte att påbörja ett förspel på plats, utan att skapa associationer mellan dig och hennes kinestetiska sida. Du har säkert märkt av det här någon gång. Om du och en tjej tar på varandra kommer attraktion på något mysiskt sätt att uppstå.

Nu till den delen som gör detta tryggt och säkert. Den eskalerande delen. Du kan inte börja med att kyssa en tjej, om du inte ens vet om hon känner sig trygg med att hålla din hand. Du ska börja röra henne snabbt och på ett icke hotfullt sätt. Erogena zoner är way off. High five, håll hennes hand, knuffa till henne försiktigt med din höft, gör tankeläsningstrick (om du vill gå in för den delen av PUA råkar jag vara en hobbyexpert på kinoeskalerande sexmagic), krama om henne osv. Tanken är att du börjar lätt, och sedan avancerar. Ett steg framåt, två steg bakåt är det som gäller här. Inte axelarmhandhöft osv, utan axel arm axel  arm  hand  arm osv. Om du vill veta med om ”hemliga” erogena zoner kan jag skriva ett PM om det med.

11. Hälsoindikatorer
Utseendet då. Eftersom det egentligen är hyfsat oviktigt i jämförelse tar jag det sist. Om du spelar rätt på det ovanstående kommer hon att tycka att du är snygg så länge du inte ser ut som hej kom och hjälp mig. Det är det finaste med emotionella associationer. Vi människor baklängesresonerar. Våra känslor kommer aldrig av logiska resonemang, oavsett hur gärna vi tror det. Logiska resonemang bygger på ett ursprungligt känslosvar inför en situation. Det är det som är hela tanken med känslor. De motiverar högre delar av våra hjärnor att engagera sig.

Så, vad är viktigt? Det finns viktiga saker, men det är inte det som de flesta killar tänker på. Ett par snygga skor väger tyngre än ett par snygga biceps. Solbränd hy väger tyngre än perfekt jämn hy. En tight t-shirt är bättre än magmuskler osv. Såna här saker kallas grooming. Vissa grundläggande saker bör man sköta om. Man ska försöka se till att ha fina naglar, någorlunda jämna ögonbryn, man ska vara välrakad, eller iaf ha välvårdat skägg, snygga skor, god andedräkt (skitviktigt), inga näshår som sticker ut ur näsan, en schysst frisyr (man ska tydligen be frisören att klippa en efter ens huvudform), någon parfym osv.

Utöver det är det en bra sak att träna, eftersom det kommer att betala sig i en sundare utstrålning.

Peacocking då. Peacock-theory går ut på att man genom särskilda gadgets kan sticka ut från mängden. Om du har en far out hatt, kör hårt på den och testa. Tjejer är beredda att öppna dig om de har en anledning. Var inte generisk och tråkig. Forma en avatar som stämmer med din personlighet. Tjejer letar efter kongruens.

Jag har tonat ner lite på det där nu, men jag har alltid ett halsband som inte glimmar, ett armband och ibland tumringar. Fördelen med tumringarna är att jag kan använda dem för NLP-trick rätt mycket. Det är lite bättre än att dra upp ett mynt ur fickan. [crazy]
yes, står mycket bra här =)
fin reminder Smile
vem har skrivit artikeln? Smile
phett, perfekta short guiden.
thanks man.