Casanova Lounge

Fullständig version: Hur stor social forbi har du?
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
http://www.socialanxietysupport.com/disorder/liebowitz/

Själv fick jag 41, så jag lider inte av någon social fobi
Väldigt konstigt byggt test. Själv svarade jag typ never på det mesta, konstiga frågeställningar. Samlade ihop 3 ynka poäng.

Meningen med sådan tester är att den som testas inte ska förstå poängen med testet.
Fick 3 lol. Fjantigt test om ni frågar mig
Fjantigt? vi tar första frågan som exempel " 1. Using a telephone in public" så tänker man efter och man inser att man är skiträdd för det och man undviker det jävligt ofta, så för att komma ut från sin comfortzone så ber man nån kompis ringa en när man är mitt i stan och då snackar man några gånger tills man blir bekväm med det, och BAAAM man har tagit ett steg närmare till att vara den perfekta människan, you with me?

Fast ni kanske inte har såna problem som står på testet,
Tycker också det är lite weird test ja, men samtidigt är det ju ett test designat av en psykolog för att ställa diagnos på sina patienter. Kan mycket väl vara därför många av dessa grejerna inte är saker jag någonsin tyckt var särskilt jobbiga, och då har jag ändå varit väldigt nervös av mig en gång i tiden.

Men yeah, får man 41 på testet är det kanske en bra ide att kolla vad de största bidragande faktorerna är och möjligtvis jobba på dem. Hade kanske varit en bra grej i början av min utveckling med, men tror helt ärligt det hade varit mer teorinörderi än faktisk självhjälp. Fick 2, och då var det mest för att jag ville ge testet lite sympatipoäng.
Ja, jävla skittester på nätet. Går lätt att scorea högt på tester för olika personlighetsstörningar med på nätet. Typ "you think your a unique and special individual?" och liknande så är man plötsligt NARCISSIST.

YEAH Big Grin