Casanova Lounge

Fullständig version: Stora bathmate & jelq tråden
Du besöker för närvarande en nerbantad version av innehållet. Visa Hela Versionen med korrekt formatering.
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Funderar på att inhandla en bathmate, någon som vet om detta är det billigaste man kan komma undan?
http://www.officialhydromaxpump.com/hydromax-x-series/

40X är det jag tänkt beställa!
(2015-03-19,00:45)Toledo Skrev: [ -> ]http://www.sinful.se/bathmate-hydromax-x30-penispump

Bathmate x30 för 899 kr fri frakt.

Funderar fan på att slå till, även fast det är knaprigt med studentekonomin.

Köööp! stor fördel om du har badkar. Ångrar inte mitt bathmate inköp en enda sekund!
(2015-03-19,01:22)Toledo Skrev: [ -> ]Har tyvärr inget badkar, men köpte den ändå. Ligger på faktura och betalar den 25e, både bathmate och telefonräkningen = 1400 kr. Aja, I will survive, med en större kuk.

Anyways, någon som har något schema att följa ? Tänker ett schema för jelqing + bathmate.

Hade varit super schysst.

Checka in någon guide på goodlookingloser, newbie jelq+bathmate guide.
Jelqkuk!

(2015-04-07,17:20)Toledo Skrev: [ -> ]Ett blodkärl sprack efter min session idag. Så har nu en röd blodfläck på snoppen vilket är lite weird. Någon som upplevt samma sak? Är tydligen inte ovanligt att få det vid en för hård blowjob.

Yeah, fick samma efter bathmate-session, fetaste blåmärket på kuken, gick bort efter 1 vecka typ. Var dock inte så rött, mera lila/svart typ.. riktigt creepy!
(2015-04-08,08:28)Toledo Skrev: [ -> ]Nu är det lila haha, körde du på som vanligt med bathmaten ?

Ta det lugnt en vecka för säkerhets skull. Körde på med erigerade jelqs ett tag för cirkus fem år sedan och fick en redig bula + blåmärke på undersidan av Le Pen. Det går över, men ge det tiden att läka.
Körde ingen PE förrns det var borta =)
EFter att ha kommit tillbaka till Sverige har jag nu återupptagit, med start idag, jelq+bathmate. FÅr se om jag orkar slänga in lite stretching också.
(2015-04-08,15:33)Ragnarök Skrev: [ -> ]EFter att ha kommit tillbaka till Sverige har jag nu återupptagit, med start idag, jelq+bathmate. FÅr se om jag orkar slänga in lite stretching också.

Trodde du aldrig skulle tillbaka, semester eller?
(2015-04-08,16:30)confused... Skrev: [ -> ]Trodde du aldrig skulle tillbaka, semester eller?

Ja, återvänder strax. Har saker att fixa i Sverige.
Även fast jag aldrig fått en kommentar om min storlek (13 cm) så vet jag att jag är lite under snittet och skulle känna att det var oerhört skönt att öka längden till 15-16 cm. Om det är möjligt och hur pass svårt det är vet jag ej men tänkte göra ett försök med Bathmate iaf. Har nu använt den i duschen 10 minuter dagligen, 5 dagar i veckan, i en månad.

I början så startade jag med slak penis (vilket man enligt vissa ska göra för att vänja penisen). Detta kan dock leda till två saker:
1. Det blir svårare att få penisen helt rak i bathmaten.
2. Det går inte att få fullt lika stor penis
så nu kör jag med (mer eller mindre) erigerad penis när jag för in den.

Det jag gillar med den här produkten är att man ser att nånting faktiskt händer med penisen (även fast det återstår att se hur stora och varaktiga resultaten kommer att bli). Testade Jes-Extender för ett antal år sedan, men gav upp ganska snabbt pga hur bökig den var att använda.

En bieffekt är att man kan få små lila prickar på penisen efter användning. För mig försvinner de dock alltid efter ca ett dygn så jag utgår ifrån att det inte är någon fara.

Vore kul om fler kunde posta sina resultat och erfarenheter här!
Har bråttom så snabbläste bara inlägget men rekommenderar verkligen att du kombinerar med jelq om du vill öka längden.
(2015-07-23,01:09)Evilvalle Skrev: [ -> ]Har bråttom så snabbläste bara inlägget men rekommenderar verkligen att du kombinerar med jelq om du vill öka längden.

Hur mkt tid anser du att man behöver lägga ner på jelquing per pass? Du kör det i anslutning till Bathmate?
(2015-07-23,10:32)Alex08 Skrev: [ -> ]Hur mkt tid anser du att man behöver lägga ner på jelquing per pass? Du kör det i anslutning till Bathmate?

Jag kör i princip bara "underhållsträning" nu för tiden, bathmate ett par ggr i veckan. Men jag vet att jelq ökade på min längd rätt mycket när jag precis börjat, även innan jag införskaffade bathmate.

Sen när jag fixat bathmate brukade jag först köra den, sen jelqa i 10-20min. Alternativt varannan dag bathmate/jelq.

Jelq verkar i alla fall ge mer på längden medans bathmate är primärt för tjocklek.
(2015-07-23,14:49)Evilvalle Skrev: [ -> ]Jag kör i princip bara "underhållsträning" nu för tiden, bathmate ett par ggr i veckan. Men jag vet att jelq ökade på min längd rätt mycket när jag precis börjat, även innan jag införskaffade bathmate.

Sen när jag fixat bathmate brukade jag först köra den, sen jelqa i 10-20min. Alternativt varannan dag bathmate/jelq.

Jelq verkar i alla fall ge mer på längden medans bathmate är primärt för tjocklek.

ok. 10 min låter överkomligt. tycker det är lättare att göra saker till rutin om det inte påverkar övriga planer tidsmässigt. kanske ska köra på varannan dag. lite på gränsen att min penis hinner återhämta sig på bara ett dygn från prickar/nyansskillnader. hade du sådana problem i början?
Är förvånad över att det diskuteras bara om bathmate pump och jelq här och inte om penisförlängare som t.ex SizeGenetics (https://www.sizegenetics.com) för lång tids stretching, eller penis hanging med lätta vikter under korta perioder

Eller har jag missat dessa diskussioner?

Sizegenetics förlängare för stretching : [Image: e3a99de6853b8be2326b8bba163764fa.jpg]
Nån som hållt på med maskinell stretch?

För mig känns sånt overkill, men att stretcha lite själv o jelqa känns ok, dock ej fått några direkta framgångar av det, men inte gjort så besatt heller
Är inte såna maskiner farliga?
(2015-08-24,10:37)Trerike Skrev: [ -> ]Är förvånad över att det diskuteras bara om bathmate pump och jelq här och inte om penisförlängare som t.ex SizeGenetics (https://www.sizegenetics.com) för lång tids stretching, eller penis hanging med lätta vikter under korta perioder

Eller har jag missat dessa diskussioner?

Sizegenetics förlängare för stretching : [Image: e3a99de6853b8be2326b8bba163764fa.jpg]

(2015-08-24,14:54)SvaMp_ Skrev: [ -> ]Nån som hållt på med maskinell stretch?

För mig känns sånt overkill, men att stretcha lite själv o jelqa känns ok, dock ej fått några direkta framgångar av det, men inte gjort så besatt heller

Jag har som många andra testat på lite penisförstoring genom åren. Jag fick aldrig något riktigt bra eller bestående resultat med bathmate-pump, men däremot penisförlängare (penis extender) har fungerat riktigt bra för mig.

Det känns väldigt ofarligt också tycker jag då det handlar om ganska låg kraft under lång tid. Du fäster helt enkelt under ollonet och sedan stretchas penisen ut. Man har händerna fria så man kan göra annat under tiden. Det enda negativa är att man behöver ha på den ganska länge per dag för att få stor effekt men får man väl in rutinen blir det som en vana, och man kan ju göra andra produktiva saker under tiden. Två flugor i en smäll helt enkelt, det är ultimat att plugga eller jobba hemifrån samtidigt.

Det finns faktiskt även många studier som bekräftar att det fungerar
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20102448
http://www.sciencedaily.com/releases/200...080516.htm

Det känns även logiskt tycker jag, tänk att sträcka ut/töja något flera timmar om dagen... Så vill man väldigt gärna permanent öka några cm är det en säker väg. Jag har själv varit ganska dålig och bara använt den 1-3h max 4h per dag några månader i taget till och från, men har ändå fått resultat.

Jag köpte en SizeGenetics som Goodlookingloser rekommenderade för många år sedan. Men nu har jag en vakuum baserad extender vilket är MYCKET bättre då det ger en väldigt hög komfort vilket innebär att det är lättare att ha på den länge. Phallosan Forte heter en vakuum extender idag som verkar vara riktigt grym.
Tack för inlägget...

Men facking hell, 4 timmar om dagen? Wtf, låter helt galet, jag hoppas fan att resultaten består isf. Hur många cm lyckades du öka?

Hur mkt behöver man eg göra, jelq, stretch (har ju redan svarats på men vad säger andra) för att få resultat?
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10